Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele mexicane, iar aceasta a reușit în urmă cu 19 ani să cucerească și publicul din România, cu prestația sa spectaculoasă din „La Usurpadora”, unde a interpretat dublu rol, cel al gemenelor Paulina şi Paula.

Recent a vorbit despre drama prin care a trecut 2010, iar pe contul de instagram a publicat mai multe imagini cu fiul ei, care, din păcate, deși au trecut șapte ani de când cei doi au fost otrăviți de asistenta actriței cu sulfat de amoniu, este vizibil că acesta are încă probleme mari de sănătate.

A făcut numeroase plângeri la poliție

Gracias señor por tantas bendiciones!

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

De altfel, Spanic a dezvăluit zilele trecute că cel mai afectat de otrăvire a fost fiul ei, care avea în 2010 doar 18 luni, iar acesta va fi nevoit să ia pastile întreaga sa viața din cauza experienței nefericite prin care a trecut.  „A fost foarte greu”, a declarat actrița.

Cu toate acestea, Spanic spune că fiul ei este puternic și că cei doi încearcă să treacă peste acest nefericit eveniment și se bucură cât mai mult de ceea ce au, deși unii oamenii tot încearcă să le facă viața cât mai grea și primește constant amenințări cu moartea, iar autoritățile nu iau nici o măsură.

„Este vorba de o o femeie nebună și un bărbat nebun care au lansat de ceva timp o campanie prin care încearcă să mă discrediteze pe mine și îmi este cu adevărat foarte  greu. Au spus așa multe lucruri despre Gaby Spanic.  Fac tot felul de glume pe seama episodului din 2010 când am fost otrăviți. Au făcut o obsesie să distrugă o persoană care muncește și nu intră în conflict cu nimeni. Am făcut numeroase plângeri la poliție…M-au amenințat că îmi vor ucide fiul. Mă urmăresc de câte ori ies din casă  și i-am denunțat la poliție, însă oamenii legii au făcut ceva? Nimic, nu au acționat în nici un fel”, a declarat Spanic într-un noi interviu în emisiunea „Suelta the soup”.

„Câteodată le spun polițiștilor că până nu va muri cineva ei nu vor acționa. Există un nebun sau un lunatic care mă hărțuiește, în timp ce eu sunt aici cu fiul meu și muncesc cu demnitate fără să mă iau de nimeni. Sunt așa ocupată să fac o grămadă de lucruri ca să-i asigur fiului meu un viitor frumos și multă putere. El este foarte mândru de mine și știu că va fi un bărbat minunat”, a mai spus actrița, în vârstă de 43 de ani.

Gabriela Spanic a renunțat să mai joace în telenovele și s-a dedicat teatrului, dar și propriei afaceri, eaceasta lansându-și o linie de produse cosmetice care se bucură de succes.