Luisana Lopilato, soția cântărețului, compozitorului, producătorului și actorului, a dat vestea cea mare pe Instagram joi, postând și o fotografie cu fetița. Deocamdată nu se știe ce nume va purta aceasta.

Cómo explicar que nos explota el corazón de amor? Que no nos alcanzan las horas del día para contemplarla. Le agradezco a Dios por hacernos este regalo de vida y alegría! Porque mirar sus ojos es mirar el cielo mismo! Te amamos hasta el infinito y más allá. Te esperábamos no solo para crecer como familia… nos diste luz, esperanza, en fin sos y serás nuestra Vida del alma!! #regalodedios #feliz #family #ourprincess

A post shared by Luisana Lopilato (@luisanalopilato) on

”Cum să vă povestesc că inimile noastre explodează de iubire? Că nu sunt destule ore în zi să conștientizez asta… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a făcut acest cadou, o viață și fericire! Pentru că a o privi în ochi e ca și cum ai privi raiul!”, a scris Luisana Lopilato pe rețeaua de socializare.

”Te iubim până la infinit și mai departe de atât! Te-am așteptat nu doar ca să ne mărim familia… ne-ai dat lumină, speranță”, a mai scris soția lui Buble.

Unul dintre copiii lor a fost diagnosticat cu cancer

Într-adevăr, despre lumină și speranță este vorba în cazul lor. Cei doi mai au doi băieți, dar unul a fost diagnosticat cu cancer în 2016. Noah, de 4 ani, primul lor născut, a făcut deja chimioterapie și se pare că este pe drumul cel bun.

De la diagnostic, cei doi au luat o pauză în viața profesională, concentrându-se pe familie. Și iată că lucruri bune s-au întâmplat de atunci!

În afară de Noah și fetița abia venită pe lume, cântărețul de 42 de ani și soția lui în vârstă de 31 de ani mai au un băețel de 2 ani, Elias.

Vezi și Michael Bublé devine tată pentru a treia oară. Ce frumos a făcut anunțul

Citește și: