Bianca Sârbu trăieşte o poveste  superbă de iubire. Ea și-a întâlnit sufletul pereche, pe Bogdan,  chiar la Antena Stars. Bianca şi Bogdan s-au căsătorit, în urmă cu un an, după doar o lună de relație,  însă viața ei poate să bată scenariul oricărui film de la Hollywood. Și asta, pentru că îndrăgita prezentatoare TV a fost încercată rău de viață și are o poveste incredibilă înainte să-și găsească din nou fericirea.

Primul soț i-a murit în brațe

Primul ei soț i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta și a rămas văduvă la doar 34 de ani, cu doi copii mici. În urmă cu șase ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele ei. Erau colegi la Teatrul ‘Constantin Tănase’, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu’, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

A fost diagnosticată de trei ori cu cancer de piele!

„Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima. Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist”, declara ea  recent, pentru Antena Stars.

Actrița s-a luptat pentru viața ei după ce a fost diagnosticată, încă de la o vârstă fragedă, de către medici de trei ori cu cancer de piele. Vedeta Antenei Stars a povestit despre drama prin care a trecut, dar și despre modul cum a învins boala. La început, a crezut că dacă va face „nişte raze” se va vindeca, a doua oară când i s-a confirmat diagnosticul i s-a spus că „nu se moare din cauza unui cancer de piele şi nu e grabă”… Abia a treia oară actrița a realizat că nu e de glumă cu teribila boală și s-a concentrat total pe starea ei de sănătate.

 

Citește și: