Președintele american a fost filmat, în timpul unui discurs susținut luni, luând un pahar cu apă cu ambele mâini, ”ca un copil de 3 ani”, după cum au observat, pe bună dreptate, internauții.

Trump sufera de dementa

Imediat pe rețelele sociale au început să apară păreri, mai mult sau mai puțin avizate. S-a scris că liderul de la Casa Albă ar suferi de o boală degenerativă, care face mâinile să-i tremure.

Alții, au conchis fără drept de apel că ar fi vorba despre demență, mai cu seamă că președintele american are o vârstă destul de înaintată – 71 de ani – și se știe că această boală degenerativă e în strânsă legătură cu vârsta. Au existat și unii care au dat vina pe Parkinson.

Există și unii care cred că, pur și simplu, Trump are mâinile prea mici.

Apoi, episodul vine după un altul, tot recent, în care Trump s-a bâlbâit și a vorbit nedeslușit, în timpul unui discurs în care prezenta politica SUA vizavi de Israel.

Iar in noiembrie, tot Trump a apucat o sticlă de apă îmbuteliată într-un mod asemănător, cu ambele mâini.

 

La fel și la începutul anului.

Deși Casa Albă neagă că ar fi vreo problemă, medicul Ford Vox, care nu l-a consultat niciodată pe Trump, susține că președintele are toate simptomele că demența se declanșează.

Acesta a amintit și de alte momente de confuzie ale lui Trump, când acesta s-a contrazis, a făcut grimase ciudate și a uitat anumite lucruri de la mână la gură.

Președintele american urmează să facă examenul medical anual la începutul lui 2018, iar rezultatele vor fi făcute publice.

Foto: Hepta

Vezi și Cum previi demența senilă

Citește și: