Astfel, ei sunt obligați ca la fiecare deplasare oficială în altă țară să-și pună în bagaj un rând de haine negre de urgență ca să le aibă la îndemână, în cazul în care se întâmplă să fie anunțată moartea Suveranei.

Mai mult, întreaga familie regală a fost sfătuită să-și ia și ținute negre la ei peste tot pe unde merg. Și asta, pentru că monarhia vrea să se asigure că membrii familiei regale se vor sincroniza cu funeraliile publice. Mai mult, presiunea este și mai mare pe umerii prințului Charles, care va trebui să-i ia locul la tron reginei. El  și soția sa, Camilla Parker-Bowles, vor deveni regele și regina Marii Britanii, ci nu William și Kate așa cum s-a vehiculat în presă, potrivit unei surse de la palatul Buckingham.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut prima apariție publică, dar au încălcat deja o regulă a protocolului regal pe care William și Kate Middleton o respectă cu sfințenie

 

Cum arată regina acum şi cum arăta în tinereţe

Regina, la întânirea cu Sir Peter Cosgrove, în ScoțiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Palatul Buckingham va anunța moartea reginei

Mai mult, nu mai e nici un secret că deja s-a făcut un plan până la cel mai mic detaliu cu ziua în care  Charles o va urma la tron pe mama lui. Secretarul privat al reginei, Sir Christopher Geidt, va fi cel care va anunța știrile. El îl va anunța pe premierul britanic, înainte ca trista veste să fie anunțată și în alte 15 țări în care regina Elisabeta a II-a este șef de stat. Anunțul va fi făcut doar de palatul Buckingham și fără nici o îndoială membrii familiei regale apropiați vor fi și ei anunțați înainte.

Deci înseamnă că dacă prințul William, Kate Middleton și prințul Harry se întâmplă să fie plecați într-o călătorie în timp ce se face anunțul, ei sunt obligați să se schimbe repede în haine negre. Având în vedere, că regina are deja o vârstă înaintată, acest lucru se poate întâmpla oricând. Ducele și ducesa de Cambridge știu că trebuie să se pregătească pentru acest nefericit eveniment, dar și pentru toate schimbările ce vor avea loc odată cu moartea reginei.

Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a pare extrem de sănătoasă, iar zilele trecute, au fost publciate mai multe imagini cu ea de la castelul Balmoral din Scoția unde s-a întâlnit cu guvernatorul general al Australiei, Sir Peter Cosgrove. În plus, în ciuda venerabilei vârste de 91 de ani, Suverana este foarte activă și se apre că nu are nici un gând de retragere.

Fotografii: Alpha Press|Hepta

Citește și: