Totul a pornit de la textul pe care Delia l-a postat la imaginea cu ea în costum de baie, „cea mai sexy grasă”, ca urmare a faptului că artista a fost criticată în ultima vreme că a luat în greutate și nu are o siluetă silfidă ca alte vedete. În timp ce mulți fani au contrazis-o și i-au spus că arată fabulos, o tânără a atacat-o pe aceasta, spunând că nu doar că este grasă, dar are și un tatuaj oribil pe picior. ”Grasă, grasă, dar tatuajul de pe picior e groaznic”, i-a scris aceasta, ceea ce a determinat-o pe Delia să-i dea o serie de replici tăioase.

 

„Sunt grasă, am tatuaj groaznic…nu cred că merit să trăiesc…”, i-a răspuns aceast, continuând să-i răspundă, într-un mod ironic. „Noroc că vă am pe voi aici…pentru că voi în perfecțiunea voastră, mă hrăniți cu vise! Poate într o zi voi ajunge și eu ca voi…frumoasă, tatuată corect…etc..”, a mai scris Delia.

 

Cea mai sexi grasa;)..

A post shared by Delia (@instadelia) on

 

DeliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tânăra nu s-a lăsat nici ea mai prejos și i-a răspuns imediat cântăreței. „ Am înțeles, postezi în ideea că toata lumea trebuie să placă ce ai tu, ce faci tu!Ahhh, ba nu, ai postat să sară lumea pe tine cu „vai Delia , nu esti grasă, arăți perfect, ești un exemplu pentru noi toate !!!”, a scris aceasta, precizând ulterior: „ Eu nu mă cred nici frumoasă, nici perfectă, dar daca tu vrei să ajungi ca mine ,îți urez succes!”

„Vezi că fără să vrei vorbești despre tine. Ești minunată..îți trebuie doar puțin zen! Rămâi pe pagina asta și promitem să te vindecăm!#ommmm ”, i-a mai spus Delia, în timp ce ceilalți fani au sărit în apărarea artistei. „În ziua de azi dacă nu ai 40 de kilograme deja ești grasă…”, a mai scris un internaut.

Citește și: