După intervențiile pe care și le-a făcut pentru mărirea sânilor și corectarea nasului, artista a decis că este momentul să se ocupe acum de mâinile ei, pe care a simțit nevoia să le întinerească.

Gyorfi a recurs astfel la un procedeu estetic care i-a întinerit mâinile cu 10 ani și este foarte încântată de forma lor finală. Un astfel de tratament pentru mâini costă de regulă 3.000 de lei, arată Ciao.

asa-arata-artista-la-51-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Pentru mâini și regenerarea pielii se folosește hidroxiapatita de calciu. Structura produsului injectat permite refacerea colagenului din piele, dând un aspect mai hidratat și mai suplu a zonei. Totodată spațiile interdigitale și desenul venos de pe fața dorsală a mâinii se atenuează.

Remanența produsului este de 1,5-2 ani și nu este afectată de variațiile de temperatură.

Dacă o doamnă are 50 de ani și recurge la o astfel de procedura, mâinile ei vor arăta după intervenție ca de 35-40 de ani„, a declarat pentru sursa citată doctorul Jona Yousif.

Dana Gyorfi și-a făcut recent și dantura, care a costat-o 16.000 de euro

Daniela Gyorfi regretă anumite operații estetice: ”Mi-am scos acidul hialuronic din buze, pentru că migrase soluția”

Într-un interviu recent, Daniela Gyorfi declara, legat de aspectul său. ”Eu sunt multumită de cum arăt! Nu am ascuns niciodată ce mi-am facut, am fost mereu foarte deschisă! Știu că întotdeauna este loc de mai bine.

Se știe că mi-am făcut sânii de 3 ori și nasul… Mi-am scos acum acidul hialuronic din buze, pentru ca migrase soluția. Acum aștept sș se topească tot și să îmi redefinesc buzele, să le dau o formă normală și foarte naturală!

În momentul de față nu vreau să îmi fac nimic în mod special, pentru că nu este cazul! Am grijă mereu de imaginea mea, mă întrețin cu botox, fac mult sport, mănânc sănătos, fac masaj. Am niște probleme cu spatele și trebuie să fac probabil un tratament serios. Îmi place să arăt bine”.

Artista nu s-a sfiit să spună inclusiv cât cântărește, subiect tabu pentru cele mai multe dintre vedete. ”Am în jur de 49-50 de kilograme, dar greutatea ideală este de 48 kg. Așa mă simt bine, la 48!”.

Vezi și Dana Rogoz a luat o decizie tranșantă și complet neașteptată, la 8 ani de la căsătorie

Interviu EXCLUSIV Marius Florea Vizante: ”Sunt departe de a fi un personaj perfect pozitiv”