Dupa intoarcerea oamenilor din tarile grav afectate de virusul SARS-COV2, satele au devenit posibile focare de infectie, astfel ca autoritatile au taiat transportul intre sate si orase pentru a tine oamenii in case, dar lasand in acelasi timp mii de oameni fara acces la medicamente, alimente sau apa.

Avem nevoie de ajutorul vostru mai mult ca oricand! Orice suma donata ne ajuta sa avem grija de cei mai vulnerabili din jurul nostru! 

Ne puteti contacta pe adresa de email [email protected], Tel:0740089887, sau pe pagina de Facebook: Asociatia Atelierul de Bine https://www.facebook.com/atelieruldebine/

  • Conturile in care se pot face donatii:
  • RO59BTRLRONCRT0319477601 (LEI)
  • RO79BTRLEURCRT0319477602 (Euro)

Banca Transilvania, Beneficiar: Asociatia Atelierul de Bine

De asemenea, sunt bine-venite orice donatii constand in alimente sau produse de igiena personala si curatenie/dezinfectanti.  

In Buzau: facem cumparaturi si le livram la domiciliu celor care solicita acest serviciu.  

Cine suntem:  Din 2015 Asociatia Atelierul de Bine sprijina educatia copiilor defavorizati din mediul rural, ajutandu-i sa si continue studiile. Avem 450 de copilasi din satele din jurul Buzaului si Lehliu (jud. Calarasi) pe care ii sprijinim pe intreg parcursul anului scolar cu rechizite, alimente, imbracaminte, incaltaminte, vizite la medic, consiliere psihologica, activitati impreuna cu voluntarii, etc.