O escapadă de weekend

Dacă partenerul tău este ocupat, dar se apropie ziua lui, poți planifica o călătorie scurtă într-un loc nou sau acolo unde v-ați simțit cel mai bine în trecut. Indiferent de anotimp, poți opta pentru un city break Londra, mai ales dacă partenerul tău are amintiri speciale din acest oraș. Ar fi ideal ca amândoi să împărtășiți o experiență inedită în Londra și să refaceți traseul unor zile romantice petrecute împreună. 

Dacă partenerul tău este născut în lunile de primăvară, vei putea să-i oferi experiența unei metropole în plin proces de înflorire și revenire la viață. Urmărește îndeaproape și vremea, pentru a avea un plan de rezervă în cazul în care aceasta nu-ți permite să planifici un city break. Alte opțiuni pentru lunile de primăvară-vară sunt Barcelona, Florența sau Lisabona, iar pentru sezonul rece poți alege destinații precum Paris, Praga sau Viena.

O răpire cu final fericit

Mitul femeilor care își cer partenerii în căsătorie nu trebuie să rămână o fantezie. Printre cele mai celebre exemple de femei care au făcut acest pas se regăsește Pink, prin gestul ei pentru Carey Hart, cu care este căsătorită din 2006. Aceasta l-a cerut în căsătorie în timpul uneia dintre cursele de motociclete la care participa, ținând o pancartă pe margine. Pe aceasta era scrisă întrebarea Will you marry me? (Vrei să fii soțul meu?), iar pe spatele pancartei cererea continua cu I’m serious! (Vorbesc serios!). 

În același stil îndrăzneț poți organiza o „răpire” care să se termine cu o cerere în căsătorie. Rezervă o cazare romantică la munte sau la mare pentru un weekend și anunță-l pe partenerul tău în ultima secundă. Odată ajunși acolo, pregătește o plimbare romantică pe malul mării sau o drumeție prin pădure și fă pasul mult așteptat. O astfel de inițiativă se potrivește cuplurilor neconvenționale și trebuie să fii sigură că partenerul tău își dorește să facă acest pas la fel de mult ca tine. 

Activități neașteptate pentru o zi plină

Dacă se apropie aniversarea de căsătorie sau relație, pregătește-i câteva activități despre care știi că-și dorea de mult timp să le încerce. O sesiune la poligonul de tragere sau o săritură cu parașuta sunt două dintre activitățile pe care le puteți împărtăși pentru marcarea unei zile speciale din viața voastră. Alege-le pe cele despre care vorbește în des, dar pe care nu le poate face din cauza programului încărcat. Documentează-te în prealabil și adună toate informațiile necesare pentru a programa ziua perfectă.

Arată-i că-l iubești fără să aștepți să facă el primii pași. Zilele și evenimentele speciale necesită intervenții serioase și idei creative. Dacă vrei ca partenerul tău să nu uite aceste momente, încearcă cele mai nebunești lucruri și distrează-te alături de el cât pentru o viață întreagă.

Sursa foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Mypal Travel