Cei născuți în zodia berbec și Terrierii Jack Russell se înțeleg foarte bine. Berbecii sunt binecuvântați cu o minte și un trup foarte active. De aceea, terrierii Jack Russell sunt alegerea ideală pentru ei. Rasa este foarte activă, independentă, isteață și agilă. O bună potrivire pentru ”berbeci” este și Schnauzerul (agil și cu un comportament foarte bun).

Citește și: Horoscopul toamnei. Află ce noroc vei avea în următoarele 3 luni!

Pentru cei din zodia Taur, cel mai recomandat este un exemplar din rasa Saint Bernard. Deși Taurii muncesc din greu și te poți baza pe ei, sunt tentați să lenevească mai mult. Un Saint Bernard este blând, calm și adoră să lenevească. Nu ratează nicio ocazie să se joace, însă, la fel cum le place și celor din zodia Taur. Potrivit le este și Terrierul Scoțian care își alege cu grijă prietenii.

Gemenii sunt prietenoși și inteligenți. Cel mai potrivit pentru ei sunt Golden Retrieverii. Un exemplar din acestă rasă jucăușă nu-i lasă pe Gemeni să se plictisească, lucrur pe care ei îl detestă. Tot pentru Gemeni e recomandat și Labradorul, pentru că se potrivesc la firea prietenoasă.

Racii au nevoie de un cățeluș pupăcios

Cei născuți în zodia Rac trebuie neapărat să-și ia pe lângă ei un Pomeranian. Racii sunt firi emoționale și mari amatori de relații sensibile, romantice.  Pomeranianul e perfect. E genul de cățeluș care nu pleacă din poala stăpânului și îl pupă non stop. Nici un Chihuahua nu le strică Racilor, unt foarte fideli și extrem de suprărcioși dacă nu sunt drăgăliți toată ziua.

Leilor le place robustețea, forța. De aceea, Rottweilerul este alegerea perfectă. Leii, la fel ca Rottweilerii, pot fi giganți blânzi sau bestii feroce, depinde de personalitate. Nu au stare nici unul, nici altul, tot timpul au nevoie să fie activi. Pentru Lei sunt potriviți și Ciobăneștii germani, pentru curaj și devotament.

Cei născuți în zodia Fecioară se potrivesc de minune cu cățeii din rasa Bloodhound, o rasă descoperită în urmă cu o mie de ani. Copoii sunt isteți, curioși, înțelegători, precum fecioarele. Sunt cei mai folosiți câini de către poliția din SUA. O variantă bună este și Beagle-ul, prietenos, ușor de întreținut și foarte pragmatic.

Balanțele au o capacitate incredibilă de a citi în mintea celorlalți, sunt bune ascultătoare și au bune abilități de comunicare. De aceea, câinii din rasa Whippet, eleganți și prietenoși sunt perfecți. Potriviți sunt și cei din rasa Setter englez sau irlandez.

Capricornii trebuie să facă echipă cu câinii rasa Boxer

Scorpionilor li se recomandă un câine calm și cu bune maniere, în niciun caz timid. De aceea Câinele Mare de Pirinei este perfect. Recomandat este și Câinele Portughez de apă, cum avea Barack Obama, fostul președinte SUA.

Săgetătorii au spirit liber, calm, sunt înnebuniți după călătorii și explorare. De aceea, câinii din rasa Greyhound sunt perfecți. De asemenea, o bună potrivire ar fi și cu Border Collie. Pe cât de agitați pe atât de potriviți cu toleranții Săgetători.

Capricornii iau viața în piept în cele mai convenționale moduri. Apreciază stabilitatea, calmul și maturitatea. De aceea, li se recomandă câinii din rasa Boxer. Sunt încăpățânați și au nevoie să fie struniți. Și Dalmațienii ar fi o alegere bună. Sunt loiali, protectori și extrem de jucăuși.

Vărsătorii pot părea uneori reci și lipsiți de emoții pentru cei ce nu-i cunosc. De aceea, Malamuții de Alaska sunt ideali. Sunt întâi greu de stăpânit apoi își oferă dragostea necondiționat. Potriviți sunt și câinii din Rhodesian Ridgeback ce nu vor fi niciodată agresivi ci mai mult ignoranți.

Celor născuți în zodia Peștilor le sunt perfecți cățelușii Papillon. Sunt posesivi, plini de viață și grațioși.  Și cățelușii din rasa Pug le sunt potriviți. Sunt foarte copilăroși au nevoie de atenție sporită.

Citește și: