Creditul rapid – o rezolvare promptă

Creditele online au devenit o soluție fiabilă de rezolvare, mai ales pentru că se pot obține mai ușor decât în cazul celor clasice. Dacă înainte era nevoie să te deplasezi de mai multe ori la sediul unei instituții financiare, acum nu mai este nevoie să faci acest lucru. Poți aplica pentru un credit rapid din confortul casei tale, în timp ce îți savurezi cafeaua sau bei un ceai aromat.

Unul dintre avantajele creditelor online constă în faptul că poți aplica oricând și de oriunde. Indiferent că faci acest lucru în pauza de la muncă sau în drumul tău spre casă, procesul de aplicare durează doar câteva minute, iar cererea este simplu de completat.

Necesarul de documente este minim, tot ce trebuie să trimiți în momentul aplicării fiind cartea ta de identitate. E necesar să atașezi o poză a acestui document, scanată sau făcută pe moment cu dispozitivul tău mobil. Pentru a nu ajunge în situația de a fi respins, asigură-te că fotografia va fi clară și că va conține toate cele patru colțuri ale documentului.

În cazul creditelor urgente, acestea pot fi accesate 24/7 și odată ce sunt aprobate, plățile sunt procesate foarte rapid, uneori chiar și în zece minute. Metoda de primire a banilor este destul de confortabilă. În momentul în care aplici pentru un credit urgent, asociază un card bancar cu un contul de utilizator pe care îl creezi. Banii împrumutați vor fi virați pe contul bancar al acestui card.

Cum obții un credit doar cu buletinul

Pentru obținerea unui credit urgent, nu este nevoie de depunerea mai multor acte doveditoare. În primă instanță este nevoie de o fotografie color a cărții de identitate și să îți dai consimțământul în privința verificării veniturilor tale la ANAF și a interogării în Biroul de Credit SA .

Odată ce vei trimite poza actului și un selfie cu tine ținând actul în mână, vei semna acordul și vei primi banii pe card în maximum zece minute. Nimic mai simplu.

Mobilo Credit oferă împrumuturi urgente. Poți lua credit cu buletinul, fără a mai fi nevoie de un alt justificativ financiar. Vei fi verificat/ă la ANAF și la Biroul de Credit SA, însă procedurile sunt simple și rapide. Intră pe site și solicită împrumut. Dacă ești eligibil, vei primi în cel mai scurt timp acordul de finanțare pentru a-l semna.

Particularitățile unui Mobilo Credit care sunt în avantajul clienților, constau în:

– necesitatea unui minim de documente (carte de identitate), fiind astfel înlăturată birocrația;

– posibilitatea de accesare a creditului oricând și oriunde – întregul proces se desfășoară în mediul online;

– oferirea unei dobânzi preferențiale – în prima lună de credit, clienții noi beneficiază de o dobândă care începe de la 0,75%;

– posibilitatea de accesare a împrumutului și dacă nu ești salariat – poți accesa un credit urgent și dacă obții venituri din indemnizația de creștere a copilului sau poți fi pensionar/ă, atât timp cât ai un venit lunar constant de minim 900 de lei, fiind luate în considerare și veniturile de altă natură decât cea salarială;

– aprobarea imediată  a banilor – vei primi banii pe card în maxim zece minute;

– beneficierea de un program de fidelizare – cu cât e mai mare împrumutul, cu atât mai multe puncte de fidelitate aduni pe care vei putea ulterior să le transformi în reduceri de dobândă.

Un împrumut urgent poate fi soluția de moment propice pentru problemele tale. Aprobarea este imediată și îl poți accesa oricând.

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Mobilo Credit