Persoanele care mănâncă încet

Aceste persoane sunt de obicei enervante pentru cei care mănâncă mai repede și termină din farfurie înaintea lor. Cu toate acestea, persoanele care mănâncă încet sunt genul de oameni care știu să se bucure de o experiență, care savurează nu doar mâncarea, ci și momentele de relaxare pe care le oferă masa. La fel de bine se comportă și în restul timpului, fără să se grăbească, luând fiecare moment și acțiune pe rând.

Persoanele care mănâncă prea repede

Dacă te recunoști în această categorie și ți se întâmplă să termini întotdeauna masa înaintea celorlalți, însemnă că ești destul de iute și în restul timpului. Te descurci minunat cu mai multe obiective deodată, ai o atenție distributivă, rezolvi repede diverse probleme, dar nu se știe cât de bine știi să le rezolvi până la capăt. Ești competitivă, te implici în multe activități, dar ești mai mereu pe fugă și nu reușești să savurezi momentele frumoase ale vieții.

Modul în care mâncăm ne reflectă personalitatea

Persoanele pretențioase cu mâncarea

Cei care aleg ba una, ba alta și sunt foarte pretențioși în ceea ce privește mâncarea, sunt la fel și în viața de zi cu zi. Nu se mulțumesc cu orice, nu se grăbesc, dar nici nu se lasă pe tânjală. Ei au tendința de a da la o parte anumite ingrediente pentru că nu le plac, ceea ce înseamnă că le este teamă să iasă din zona lor de confort. Nu își asumă riscuri, se implică doar în ceea ce știu să facă și nu încearcă să depășească limitele cunoscute.

Persoanele care mestecă zgomotos

Există și persoane care, oricât s-ar strădui să respecte eticheta la masă, tot reușesc să mestece zgomotos. Ba chiar vorbesc cu mâncarea în gură. Bineînțeles, acest lucru ține de educație. Dar acest lucru poate spune despre aceste persoane că sunt deschise, sociabile, extrovertite, nu se tem să vorbească despre orice și oricine. Au tendința să bârfească și să critice și, deși par prietenoase, pot fi considerate mai degrabă superficiale.

Persoanele care își pregătesc cu grijă mâncarea

În această categorie intră cei care își taie mâncarea tacticos și o așază frumos în farfurie. Se pare că sunt persoane destul de bine organizate, cu o gândire logică ascuțită, cărora le place să prevadă ceea ce urmează să facă. Sunt carieriști, au visuri mari și le place să trăiască bine. Știu să facă bani și sunt foarte atenți cu câștigurile lor. Le place să facă planuri cu prietenii și să se gândească la fiecare pas pe care îl au de făcut cu câteva zile în avans.

foto: 123rf.com