Alege echipamente electrice smart

Smart TV-ul este deja cunoscut pentru toate beneficiile pe care le-a adus în casa noastră, de la posibilitatea de a urmări filme online și până la jocurile la care cei mici au acces, în control deplin din partea părinților. Poți merge mai departe la capitolul digitalizării casei tale, cu ajutorul electrocasnicelor smart, care vor simplifica o mulțime de procese. Un aspirator robot va lucra silențios și eficient, cât timp tu te ocupi de orice altceva, iar becurile smart cu LED pot funcționa după setari prestabilite, pentru ca locuința ta să pară locuită chiar și când pleci în vacanță. 

Descoperă mobilitatea personală fără precedent

Transportul în comun a evoluat greoi de-a lungul anilor, iar vehiculele folosite de cele mai multe companii sunt în permanență aglomerate. Taxiurile îți pot părea din ce în ce mai insalubre, iar serviciile de car sharing implică multe incertitudini. Ce poți face, așadar, pentru a avea parte de transport decent, indiferent de oră și de distanța pe care ți-ai propus să o parcurgi? În funcție de buget, poți găsi rapid o mașină de ocazie, direct din confortul casei tale, online. Fie că ești dispusă să cauți oferte din întreaga țară sau că ți-ai propus să găsești o Toyota SH in Bucuresti, vei avea la dispoziție zeci de anunțuri auto potrivite cu fiecare dintre criteriile tale. Vei găsi o mașină potrivită cu personalitatea ta mai repede decât îți închipui. 

Renunță la spălatul vaselor

Timpul tău este prea prețios pentru a-l petrece în bucătărie. Chiar dacă îți face plăcere să-i vezi pe toți cei ai casei bucuroși de fiecare dată când prepari pentru ei ceva special, nu ai niciun motiv pentru care să nu lași vesela murdară în seama mașinii de spălat vase. Dacă încă te mai temi de consumul ridicat de apă și de energie electrică, trebuie să știi că modelele actuale sunt mult optimizate față de cele din trecut. Astazi, spălatul convențional solicită mai multă apă și mai mult gaz pentru încălzirea ei, decat în cazul spălatului la mașină. Mai mult, bureții de vase sunt un adevărat focar de infecție, din cauza dezvoltării cu ușurință a bacteriilor în mediul umed. 

Înregistrează progrese măsurabile, la sala de fitness

Imediat după începutul anului, sălile de fitness sunt pline, iar ambițiile tuturor par mai mari decât oricând. Fără un plan bine pus la punct, nu vei ajunge la rezultate palpabile. Iar primul pas în acest sens poate fi tot simplul gest de a apela la tehnologie. O aplicație mobilă care îți monitorizează progresele te poate motiva să începi un nou stil de viață și îți poate oferi indicii importante cu privire la exercițiile și dietele pe care le poți urma. Pentru rezultate și mai bune, poți întregi echipamentul de sală cu o brățară fitness. 

Vizitează ce destinații dorești, exact atunci când îți dorești

Trecute sunt vremurile în care eram cu toții dependenți de agențiile de turism pentru a ne organiza vacanțele. De ce să plătești o mulțime de comisioane și să aștepți o ofertă last minute, când ai la dispoziție atâtea metode simple de a-ți programa o escapadă romantică prin propriile forțe? Aplicațiile online te ajută să rezervi rapid bilete de avion, iar tot ele îți rezolvă și nevoile legate de cazare. Fie că rămâi adepta hotelului sau că alegi să stai în locuința oferită direct de proprietar, cu siguranță vei avea de câștigat. 

Înainte de a-ți face griji cu privire la tehnologia care ne copleșește zi de zi, fă-ți timp pentru a-i descoperi beneficiile. Vei fi uimită de rezultate și de timpul pe care îl vei elibera în programul tău. Portofelul tău îți va fi, de asemenea, recunoscător. 

Credit foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu autovit.ro