„Sânii au nevoie de o atenţie mult mai mare, iar îngrijirea lor trebuie să fie o rutină zilnică, integrată în stilul de viaţă chiar de la o vârstă fragedă”, spune Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Gomaj pentru sâni

Fă un gomaj măcar o data pe săptămână. Sânii au nevoie de mişcare, iar cea mai bună cale este auto-masajul. Este vorba de gesturi simple, care stimulează circulaţia limfatică şi sanguină la nivelul sânilor. Un exfoliant delicat aplicat în zona sânilor va face ca pielea sa respire şi va îmbunătăţi circulaţia sanguină din această zonă.

Folosește cremă hidratantă pentru fermitatea bustului!

Aplică zilnic o cremă cremă hidratantă sau una pentru fermitatea bustului.  Beneficiile vor apărea rapid! Crema pentru bust trebuie să conțină ingrediente speciale, care să asigure fermitatea şi compactarea celulelor de colagen, dar și hidratare pielii.

Masează-ți sânii la duș!

Masarea sânilor la duş este o necesitate. Mişcările trebuie să fie circulare în ambele sensuri ale acelor de ceasornic, spune specialistul.

Citește și – 3 tratamente cu bere pentru frumusețe pe care le poți prepara acasă

Ține cont de aceste lucruri! Ai nevoie de câteva minute zilnic pentru unele dintre ele, iar primele rezultate vor apărea după numai două săptămâni. Obișnuiește-te să-ți faci un obicei din îngrijirea sânilor, indiferent de vârsta pe care o ai. Efectele sunt de durată și vei avea numai beneficii.

Foto: 123rf