Linia Soarelui este o linie secundară, cu toate acestea importanța ei nu este de rang secund. Este la fel de importantă ca linia Vieții și ca linia Destinului.

Linia Soarelui curge de-a lungul palmei paralel cu linia Destinului pornind de la degetul inelar. Ea arată care va fi popularitatea ta, șansele la o viață prosperă, dar arată și dacă ești creativă, dacă ai imaginație și idei ingenioase, dacă ai înclinații către artă sau simț estetic.

Linia Soarelui arată dacă ești creativă

Pe lângă prosperitate și șanse de câștig, linia Soarelui arată înclinația către meșteșuguri și artă. Cu cât este mai bine trasată, cu atât persoana respectivă este mai creativă și mai îndemânatică, mai abilă și mai talentată, fie la desen, muzică sau pictură.

De aceea, această linie apare adesea în palmele artiștilor plastici, dar și ale persoanelor îndemânatice, care crează și inventează diverse obiecte estetice și utile.

În mod deosebit, dacă linia Soarelui este mai bine conturată din mijlocul palmei spre încheietură se consideră că poți avea câștiguri frumoase și te poți bucura de apreciere datorită talentului tău.

În cea de a doua parte a vieții, poți transforma un hobby sau un meșteșug la care te pricepi într-o afacere de familie pe care o vei avea o perioadă lungă de timp. 

Ce înseamnă o cruce pe linia Soarelui

Uneori, pe liniile din palme putem vedea semne deosebite, dintre care cele mai semnificative sunt crucile și triunghiurile.

Dacă observi o cruce care întretaie linia Soarelui, este posibil să ai parte de multe dificultăți în viață, iar norocul nu va veni prea ușor. Vei munci mult, vei avea multe obstacole în calea ta, dar vei reuși, iar ceea ce vei obține va fi stabil și nu îl vei pierde niciodată.

Crucea te avertizează că vor fi perioade dificile, dar totodată arată că ceea ce este al tău, va rămâne pentru totdeauna al tău. Abilitățile creative, talentul, înclinațiile artistice pe care le poți avea te vor ajuta să ieși la liman și să găsești mereu colaborări sau proiecte din care poți câștiga bine.