Lexi a împlinit recent 18 ani și este o artistă desăvârșită. Ea a venit pe lume pe 15 august, în 2000, și este unicul copil al îndrăgitului cuplu. Anul  acesta, la doi ani de la moartea tatălui ei, ea a vrut să-i aducă un tribut emoționant artistului împreună cu mama ei.  Cele două și-au făcut același tatuaj, o semilună, desenată cu frunze și mărgele,  alături de de mesajul „Tati XX 1947-2016”, anul nașterii lui David Bowie, și anul în care s-a stins din viață. Tânăra a ales să-și facă tatuajul pe braț, iar Iman pe gleznă.

Iman și David Bowie se fereau să vorbească în public despre viața personală și au încercat pe cât posibil să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii presei. Însă, în 2009, Iman a vorbit pentru prima dată despre fetița ei și a lui Bowie și cât de mult le-a schimbat viața venirea ei pe lume.  „Trăiesc cele mai frumoase timpuri din viața mea. Noi doi întotdeauna am fost foarte apropiați,  dar acum parcă suntem și mai uniți. Există acum între noi o fericire și o mulțumire aproape palpabile. Peste noapte, viețile noastre au devenit incredibile”, a declarat celebrul fotomodel.   ”Oamenii vorbesc despre miracolul nașterii. Nu. Este vorba despre miracolul concepției. Am apelat la fertilizare in vitro, dar nu s-a întâmplat nimic. Așa că am început să mă gândesc la adopție și am rămas însărcinată. Ăsta a fost, clar, un miracol!”, a mai spus Imam despre fiica ei.

Cum arată fiica lui David Bowie și a fotomodelului Iman. A împlinit 18 ani și a făcut un gest emoționant în memoria tatălui eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum era de așteptat, din doi părinți atât de extraordinari nu putea să iasă decât o fată superbă, după cum au remarcat și fanii. „Este atât de frumoasă. N-am cuvinte”,  „Frumoasă…cum putea să nu fie cu doi oameni foarte frumoși ca părinții ei”, au scris internauții.

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la degetele lui Kate Middleton. Imaginile care au isterizat internetul

 

Lexi postează adesea mesaje pentru tatăl ei

Lexi postează adesea imagini cu tatăl ei în care spune cât de mult îi lipsește în fiecare zi. „Apreciez atât de mult că tu și mama ați avut această iubire puternică  cum nu am mai văzut la nimeni altcineva. Pentru 24 de ani voi ați fost căsătoriți, iar iubirea dintre voi a devenit tot mai puternică. Sunt atât de binecuvântată că timp de 15 ani am trăit lângă tine și mi-am făcut atâtea amintiri de neuitat. Te iubesc, te iubesc, te iubesc infinit, tati. Să te odihnești în pace”, a postat tânăra recent, precizând că David Bowie a fost o adevărată inspirație pentru ea și a învățat așa multe lucruri de la el.

 

David Bowie a murit pe 10 ianuarie 2016, la câteva zile după ce a împlinit 69 de ani şi după lansarea celui de-al 25-lea album, „Blackstar“. Legendarul artist a descoperit că suferă de cancer în fază terminală cu trei luni înainte să moară, dar a ascuns boala. Iman și  David s-au căsătorit în Italia, în 1992, după doar doi ani de relație, iar în anul 2000 ei au prezentat-o lumii pe Lexi, într-un pictorial în revista Hello!, după doar 17 zile de la venirea ei pe lume.

Deși Lexi a fost unicul copil al cuplului, ea mai are frați vitregi din celălalte căsnicii ale părinților ei. Este vorba de fratele ei  Duncan Jones (47 de ani), un regizor celebru la Hollywood, fiul lui David Bowie din prima lui căsnicie cu Angie Bowie, și sora ei vitregă Zulekha Haywood (40 de ani), fiica lui Iman din mariajul cu jucătorul de baschet, Spencer Haywood.

Fotografii:Hepta

Citește și: