Starul irlandez a fost considerat de-a lungul timpului unul dintre cei mai sexy actorii de la Hollywood, însă acesta ar putea să conducă și acum topurile din revistele de specialitate, întrucât actorul a știut să-și mențină șarmul și atitudinea cuceritoare de-a lungul aniilor. Deși a albit, Pierce are corpul al fel de bine lucrat ca pe vremea când interpreta rolul agentului 007, care l-a consacrat. Așa că nu e de mirare faptul, că acesta este încă oprit pe stradă de admiratoarele lui pentru a-și face poze alături de acesta.

Pierce Brosnan, la 64 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actorul are o viață liniștită acum alături de soția sa, Keely Shaye Smith, cu care este căsătorit de 16 ani, și de fiecare dată radiază de fericire, deși acesta ascunde o adevărată dramă. Prima lui soție, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer ovarian.

Prima sa soție și fiica lor au murit de cancer

Cei doi erau căsătoriți, la acea vreme, de 11 ani, timp în care deveniseră părinții un băiețel, pe nume Sean Brosnan, iar Pierce adoptase doi copii dintr-o relație anterioară a Cassandrei, printre care și pe Charlotte, care s-a stins din viață, în 2013, la 41 de ani, răpusă de aceeași boală necruțătoare.

El vorbește și acum despre fosta lui soție, menționând de fiecare dată cât de fericit a putut să fie că a trăit lângă o femeie așa de frumoasă. „Cassie era foarte pozitivă în legătură cu viața. Adică, avea o energie grozavă și un fel de a privi viața incredibil. A fost și este o pierdere incomensurabilă și văd cum, din când în când, se reflectează asupra copiilor mei”, a spus actorul într-un interviu.

Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. De 16 ani el este căsătorit cu Keely Shaye Smith, cu care a făcut încă doi copii, Dylan și Paris Brosnan.