Actorul Eric Braeden, ce a jucat în serial timp de 40 de ani a devenit celebru pe tot globul datorită rolului miliardarului Victor Newman, fiind unul dintre pilonii principali ai producție. „The Young and the Restless”, așa cum se numește serialul în engleză, a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS și a fost continuat  și în prezent și are o adevărată istorie, ajungând la un număr impresionant de peste 11.000 de episoade, fapt pentru care Eric s-a maturizat și a îmbătrânit chiar sub privirile faniilor acestui serial.

Cum arată acum Victor și Nikki Newman din „Tânăr și neliniștit”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Citește și: Marele tenor italian Andrea Bocelli, dus de urgență cu elicopterul la spital. Ce a pățit cântărețul

Actorul este fermecător și la 78 de ani

Era un tânăr fermecător și chipeș de 32 de ani când a început să joace în celebrul serial, iar acum ajuns la venerabila vârstă de 78 de ani pare că timpul nu și-a pus deloc amprenta pe chipul lui. La fel de suplu și impunător, Eric arată la fel de bine ca în tinerețe și și-a păstrat farmecul, având doar chipul brăzdat de câteva riduri și părul cărunt.

Braeden a devenit recent și scriitor. El și-a lansat și cartea, “I’ll Be Damned”, denumită după lozinca personajului său, și pe care o promovează, în prezet. Actorul rememorează în paginile cărții momentele de când și-a început cariera și cum a evoluat, dar în care vorbește și despre performanța lui uluitoare de a juca atâția ani într-un serial.

Eric Braeden a devenit și scriitor

Eric a postat pe contul de Twitter o imagine alături de cea care i-a fost soție pe micile ecrane,  actrița Melody Thomas Scott (63 de ani), care îi dă viaţă celebrului personaj Nikki Newman din longevivul serial, și care, ca și Braden joacă, și în prezent în celebrul serial.

Frumoasa actriță  s-a născut în Los Angeles, California pe 18 aprilie 1956.  Avea opt ani când a fost distribuită în primul său rol din “Marnie”, celebrul film regizat de Alfred Hitchcock, iar de la vârsta de 23 de ani a început să joace în “Tânăr şi neliniştit”. Ea a jucat rolul unei tinere care dansa într-un bar şi se îndrăgosteşte de Victor Newman. Actriţa continuă să joace şi azi în longevivul serial şi viaţa ei a început să semene cu cea din serial.

Melody și-a găsit chiar și fericirea pe platoul de filmare de la „Tânăr și neliniștit”. După două mariaje eșuate, ea s-a îndrăgostit de producătorul executiv al serialului Edward J. Scott. Cei doi s-au căsătorit în 1985 și au o căsnicie și o familie foarte fericită, având împreună trei fete: Jennifer (fiica lui Edward din alt mariaj), Alexandra Danielle Yeaggy( fiica lui Melody din alt mariaj) și Elizabeth.

Citește și: