Uneori, visele despre relația de cuplu te ajută să înțelegi mai bine ce vrei de la viitorul vostru. Alteori, ele îți dezvăluie aspecte pe care doar le intuiai, dar de care nu erai deplin conștientă.

Iată cele mai frecvente situații și contexte care apar în vise legate de relația intimă și cum pot fi ele interpretate.

Ce transmit visele legate de relația de cuplu

Subconștientul îți trimite în vis multe mesaje despre oamenii pe care îi iubești, cu atât mai mult despre partenerul tău de viață. Dacă aveți probleme în cuplu, în vise vei vedea cauzele reale ale acestor probleme și vei putea găsi ulterior o soluție.

Când te simți mințită sau înșelată, sentimentele tale confuze se vor răsfrânge în vis pentru a înțelege mai bine unde greșește partenerul sau soțul tău.

Îl visezi pe soțul tău încercând să comunice cu tine, fără să reușească

În acest caz, este posibil ca visele să îți transmită necesitatea de a înțelege ceva despre el sau despre modul lui de viață, lucruri pe care le ignori sau cărora nu le dai importanță.

Subconștientul te avertizează, poate, să fii mai atentă la nevoile și dorințele lui sau la planurile de viitor pe care ți le propune. Poate că tu simți că există lucruri nerostite între voi și trebuie lămurite.

Ce înseamnă dacă visezi că vă certați

Dacă relația de cuplu trece prin momente dificile, este posibil să visezi mai des discuțiile neterminate dintre voi, reproșuri și resentimente pe care nu le poți exprima în realitate.

Subconștientul va sonda mai adânc decât o faci tu în timpul zilei, când ai tendința să fii atentă numai la ceea ce se vede la suprafață. În vis, poți vedea cauza adevărată a problemelor dintre voi și te poți trezi cu sentimentul de ușurare că lucrurile se pot îndrepta fără să sufere nimeni.

Visezi că vrei să fii cu el, dar apar obstacole între voi

În cazul în care visezi adesea că vrei să fii alături de el, dar apar tot felul de obstacole în calea ta și nu puteți fi împreună, înseamnă că, în adâncul sufletului tău, nu ești pe deplin mulțumită de viața voastră împreună. Încearcă să faci câteva schimbări pentru a vă îmbunătăți relația de cuplu

Îl visezi de câteva ori alături de altă femeie

Dacă îl visezi uneori în compania altei femei, fie îți reprimi sentimente nejustificate de gelozie, fie încerci inconștient să îl îndepărtezi de tine, tocmai pentru că tu ai nevoie de mai multă libertate și independență.

În mod cert, relația de cuplu trece printr-o perioadă foarte dificilă și nu reușești să găsești o rezolvare simplă.