În vacanță, întreaga familie poate beneficia de un gadget care poate face viața mai palpitantă, dar și mai ușoară. Alege o tabletă cu ajutorul căreia comunici mai ușor. Ai divertismentul la un click distanță, dar poți să și rămâi conectat cu oamenii dragi aflați departe cu ajutorul aplicațiilor care facilitează apelurile video. Nu mai trebuie să cari mai multe cărți, reviste sau ziare cu tine la plajă, ci poți folosi o tabletă care cântărește doar 300 g. Poți vedea filmele sau serialele preferate și poți să citești online știrile sau cărțile care te interesează. Cu ajutorul ei, ții copiii ocupați, iar dacă ai aplicațiile potrivite, nu vor pierde timpul și nici nu vor intra pe site-uri dăunătoare, ci vor învăța ceva util. 

Dispozitiv ideal pentru întreaga familie

Tableta Huawei MatePad T8 este un dispozitiv ideal pentru întreaga familie, pentru copii și adolescenți, dar și pentru părinții sau chiar bunicii care vor să țină pasul cu tehnologia. Totodată, noul dispozitiv oferă un raport excelent calitate-preț. 

Datorită designului compact și ușor, tableta este perfectă pentru mâinile mici. Le oferă părinților o pauză atât de necesară, iar pe copii nu-i lasă să se plictisească. Huawei MatePad T8 vine cu aplicația preinstalată Kids Corner, un loc de joacă virtual care le permite copiilor să învețe și să se joace într-un mediu sigur pentru ei, în timp ce se bucură de avantajele unui dispozitiv inteligent. 

Protecția copilului atunci când navighează pe internet

Părinții pot sta liniștiți, pentru că include funcții de control parental. După ce pornești aplicația Kids Corner, ai posibilitatea să faci setări legate de cât timp lași copilul să folosească tableta. Poți impune niște pauze, un anumit interval de utilizare, dar și ce aplicații și site-uri au voie să folosească. Părintele poate opta dacă le dă accesul la camera de pe tabletă, la poze și la fișierele existente în memoria internă. 

Modul Eye Comfort (Comfort al Ochilor) îmbunătățit ajută la protejarea ochilor copiilor de lumina albastră. Și când se vor uita pe tabletă în timp ce stau culcați, vor primi o alertă pentru a ajusta unghiul ca să-și protejeze vederea. 

Aplicația Phone Clone 

Huawei MatePad T8 vine și cu aplicația Phone Clone care permite personalizarea noii tablete cu ușurință prin migrarea resurselor din vechea tabletă, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe tableta nouă, cât și pe cea veche. Aplicația Phone Clone face posibilă conectarea noului dispozitiv cu cel vechi în câțiva pași simpli, care te ajută să transferi aplicațiile, fotografiile și toate celelalte date care vrei să rămână alături de tine.

Alte aplicații utile pe Huawei MatePad T8 direct din AppGallery

Printre aplicațiile speciale pentru cei mici pe care le găsești în Huawei AppGallery, secțiunea Kids, menționăm: Mandala Coloring Book, o carte de colorat virtuală, Math Kids Learning, unde copiii pot învăța matematică într-un mod distractiv și Learning English, un curs amuzant de limba engleză.

Tot în AppGallery poți găsi și aplicația MoreApps, o soluție care te ajută să navighezi printre cele mai populare aplicații internaționale și le poți descărca gratuit. Ai posibilitatea de a naviga prin diverse categorii de aplicații: Divertisment, Social Media, Navigație, Banking, Educație. Printre acestea, cele mai populare în rândul celor mici, dar și al mămicilor, sunt: 

  • aplicația Kids Corner, care permite controlul parental și oferă moduri de protecție a ochilor
  • aplicațiile de Social Media (TikTok și Snapchat)
  • aplicațiile de gaming (Fortnite, Battle Royale sau Lords Mobile) 
  • aplicațiile dedicate shopping-ului 
  • aplicații de music streaming (Tidal și Deezer)
  • alte aplicații utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Weather & Radar și Microsoft Office.

Material susținut de Huawei.