Virgil Ianțu ne povestește despre o nouă campanie în care s-a implicat și, mai mult, îți vom dezvălui toate detaliile ultimului film Hunger Games direct de la premiera lui de la Berlin – acestea sunt câteva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi în ediția de decembrie a revistei VIVA! (disponibilă împreună cu suplimentul-omagiu dedicat victimelor incendiului de la Colectiv).

Vedetele ne povestesc care sunt planurile lor de Sărbători. Descoper-o în premiră pe Catinca Petre, simpatica fetiță a Elwirei si a lui Mihai Petre, care a împlinit trei ani luna aceasta. Află mai multe despre rolul de părinți ai celor doi dansatori, dar și despre viața lor de cuplu.

Descoperă mai multe detalii despre ultimul film din seria „Hunger Games”, dar și despre protagoniști direct de la un reporter VIVA! prezent la premiera de la Berlin a lungmetrajului.

Am discutat cu cinci vedete pentru a afla care sunt dorințele lor pentru Crăciun. Mai mult, am aflat de la Călin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu și Șerban Copoț ce scrisori au trimis copiii lor către Moș Crăciun. Nu în ultimul rând, îți povestim și cum își petrec Sărbătorile membrii Casei Regale.

Virgil Ianțu vorbește despre cea mai nouă campanie în care s-a implicat și despre problemele pe care trebuie să le înfruntam in viață.

La capitolul modă și tendințe, ți-am pregătit două editoriale care să te inspire în alegerea outfitului și machiajului pentru petrecerile de Sărbători. Mai mult, am întocmit și o listă cu sugestii de cadouri pentru Crăciun.

Nu rata în ediția de decembrie a revistei VIVA! Povestea Harrods, magazinul-imperiu din Londra, un fel de Mecca al pasionaților de shopping. Totodata, descopera și poveștile de pe meleagurile Covasnei, reginea din România care deține unele dintre cele mai frumoase conace din țară.

VIVA! decembrie va fi disponibilă împreună cu suplimentul omagiu dedicat victimelor incendiului de la Colectiv începând cu 4 decembrie la chioșcurile de ziare din București și din țară la prețul de 8,90 lei.