Comunitatea #Mamprenoare organizează sâmbătă, 7 decembrie 2019, la Hotel Minerva din București, Conferința “Empowering Mothers”. Este o conferință pentru mamele care vor să se întâlnească, să își facă prietene noi și să prindă curaj să își împlinească visurile.

Citește și: 5 prietene de care orice mamă are nevoie

Conferința “Empowering Mothers”. Temele atelierelor


Programul
conferinței “Empowering Mothers” cuprinde dezbateri și workshopuri pe teme de interes pentru mame, susținute de femei care au reușit să îmbine cu succes și rolul de mamă și cel de femeie de carieră:


• COMUNITĂȚI –  Ce înseamnă o comunitate și cum ne putem sprijini reciproc? (speakeri: Alina Bota, fondatoarea #Mamprenoare și Gabriela Maalaouf, Psiholog)
PARENTING – Panel de discuții despre educația copiilor din generația alfa. (speakeri: Irina Nichifiriuc – instructor Hand-in Hand Parenting, Alina Găloiu – Zen Coach și Anamaria Ciuhuță – Blogger și trainer)
• CARIERA MAMEI– Panel de discuții despre statutul de angajat și antreprenor (speakeri: Lia Stoica – Antreprenor, Adina Cuturela – Antreprenor, Adela Ioniță – Blogger și trainer, Ana Roșca – Antreprenor, Laura Savu – Antreprenor)
• Jocul terapeutic în dezvoltarea personală (facilitator: Otilia Mihai – Psihoterapeut)
• Cum să socializăm cu încredere? (facilitatori: Maria Duduman – Fondator FăBine, Laura Ion – fondator SmartMums).
• Trăiește liber! Elimină frica din viața ta! (facilitator: Laura Hanganu – Hipnoterapeut)
• Tu știi ce poți? Ascultă-ți vocea! (facilitator: Alina Bota, Consultant în Personal Branding)

Organizatorii conferinței, Comunitatea Mamprenoare și Comunitatea FăBine.eu vă așteaptă la acest ultim eveniment al anului 2019 cu o serie de surprize și cu o tombolă cu premii consistente oferite de către mamprenoarele din comunitate.

Citește și:

Cât de afectați sunt copiii crescuți doar de un părinte