Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a postat pe Instagram mai multe înregistrări adorabile în care apare Victoria. Într-una dintre acestea, Victoria, care abia a împlinit 5 luni, e așezată într-un leagăn și pare foarte încântată de balansul acestuia. ”Vreau și eu unul ca al Victoriei!”, exclamă Tavi Clonda.

Într-un alt filmuleț, Tavi îi oferă fetiței sale un buchet de ghiocei. Bucuria celei mici este mai mult decât vizibilă, aceasta râzând cu toată gura.

 

”Flori delicate pentru o prințesă delicată. La mulți ani, iubita noastră!”, sunt cuvintele care însoțesc înregistrarea.

În clipul în care Victoria se joacă cu propriile picioare, așa cum procedează toți copiii de vârsta ei, poate fi auzit Tavi întrebând: ”Da, Miaunica, vrei sa-ți pun unul dupa ureche?”, în timp ce-i întinde fetiței un ghiocel.

Cea mică întâi vrea să-l miroasă, apoi deschide gurița ca și cum ar vrea să-l guste, după care reușește să-l țină în mână.

”Miaunica, frumusețea Victoria!”, este auzit Tavi alintând-o.

Pe același cont de socializare este postat și un instantaneu cu Victoria chiar în ziua în care aceasta a împlinit 5 luni, dar și un filmuleț în care Gabriela Cristea se joacă cu ea și îi cântă. Imagini adorabile din sânul unei familii extrem de reușite.

????❤️✌? @bellavictoriamargot @gabrielacristeaclonda #victorienii

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Foto: Instagram

Vezi și Gabriela Cristea a dezvăluit dieta minunea cu care a slăbit 10 kilograme în doar două luni și jumătate. Ce mănâncă în fiecare zi

Citește și: