După ce liderul de la Kremlin a recunoscut că are o slăbiciune pentru frumoasa gimnastă, paparazzi au fost pe urmele ei. În prezent, șatena a dispărut fără urmă și nu a mai fost văzută alături de Putin.

matar-kabaevSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Mulți spun că aceasta ar locui într-o vilă de lux din Elveția, alături de cei patru copii ai lor, într-un loc sigur. Alina a fost considerată cea mai flexibilă femeie din Rusia, fiind campioană la gimnastică ritmică. Ea a reprezentat Rusia în competițiile internaționale, având în palmares două medalii olimpice, 14 melodii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene. Iubirea pentru sport se pare că a moștenit-o de la părinții ei, tot sportivi. Mama ei, Lyubov Kabaeva a jucat baschet de performanță, iar tatăl ei, tătar, a fost un jucător profesionist de fotbal.

Tatăl Alinei Kanaeva nu este de acord cu invazia în Ucraina

Marat Kabaeva a intrat în politică, iar acum este președintele International Association Islamic Business. Acesta locuiește în Moscova și se ocupă cu atenție de relațiile dintre Uzbekistan și Rusia. Dacă până acum l-a susțin pe Vladimir Putin, se pare că socrul liderului rus nu este de acord cu atacul pe care acesta l-a ordonat asupra Ucrainei. Mai mult, se pare că Marat Kabaev ar renunța la legătura cu președintele rus și vrea pace între cele două țări. Pe 27 februarie el a postat o imagine în culorile galben-albastu, reprezentând steagul Ucrainei și un mesaj surprinzător. „Pacea fie asupra ta și pacea asupra ta! Pace vouă și mila Celui Prea Înalt!”, a transmis socrul lui Vladimir Putin.

Gestul făcut de Marat a fost catalogat de mulți a fi unul extrem de curajos, având în vedere că el locuiește în Moscova. Însă, postarea a fost ulterior ștearsă și apoi acesta a publicat mesaje de susținere pentru invazia din Ucraina. El a făcut publice imagini din Pakistan, Afghanistan, Palestina și Iraq, țări distruse de războaie, spunând că acum toată lumea vorbește despre pace, având în vedere războiul din Ucraina, dar toți sunt ipocriți și nu vorbesc și despre pacea din țări precum Irak , Afganistan sau Siria, precizând că „pace ar trebui să fie în întreaga lume”.

Cu toate acestea, pe contul lui de Instagram, Marat are fotografii alături de liderul cecen Ramzan Kadyrov. Cei doi au participat împreună la Forumul Economic Islamic Rus din Groznîi, Cecenia.

Mai mult, într-un mesaj separat, tot anul trecut, el îi mulțumește personal lui Ramzan pe care îl numește fratele lui. „Aș dori să le mulțumesc personal fratelui meu Kadyrov Ramzan Akhmatovici, Khuciyev Muslim Magomedovich, Selimkhanov Magomed Salamovici, Tagaev Sultan Humaidovich, Kadyrov Khas-Magomed Shahmamedovich, Khakimov Adam Yaprimovisp Yamupimovici Salamevaisovich și Temer Yalauisovich și Temer. Fie ca Cel Atotputernic să fie mulțumit de tine și să te răsplătească în ambele lumi! Alhamdulillah, că avem astfel de frați!”, a scris Marat, la descrierea unei imagini în care se ține de mână cu el.

Gestul lui Marat a uimit pe toată lumea având în vedere că acesta părea apropiat de Putin. Pe 7 octombrie 2020, el chiar i-a urat „La mulți ani” liderului de la Kremlin. „Astăzi, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, sărbătorește 68 de ani. Felicitări liderului țării noastre de ziua sa! Fie ca Atotputernicul să acorde Președintelui nostru sănătate și energie vitală! Prosperitate, cer pașnic și prosperitate întregului stat rus sub conducerea lui Vladimir Vladimirovici!”, a scris bărbatul pe pagina lui de Instagram, alături de o imagine cu Putin.

Considerat cel mai puternic om de planetă, președintele Rusiei este unul și dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica, iar viața lui amoroasă a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor.

Printre cele mai cunoscute iubite secrete ale lui Vladimir Putin, apare și numele gimnastei Alina Kabaeva, câștigătoarea medaliei de aur la Olimpiada de la Atena, o femeie mai tânără cu 30 de ani decât el. Mulți au spus că pentru ea, Putin a decis să-și părăsească familia și a divorțat de Ludmila Putin după 30 de ani de căsnicie. Mai multe publicații au scris că ea l-ar fi făcut pe Putin tătic de gemeni, fapt pentru care din 2019 s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie, ei având în total patru copii.

Pentru Alina Kabaeva și-ar fi părăsit soția

Cu toate acestea, Kabaeva a avut în august, anul trecut, o apariție surpriză la postul public de televiziune din Rusia. În cadrul talk show-ului politic ”60 Minutes”, la care a fost invitată, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva a apărut pentru a vorbi despre jocurile olimpice de la Tokyo și pentru a critica dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina. Deși nu a fost întrebată de Putin sau dacă este Prima Doamnă secretă a Rusiei, un detaliu le-a atras imediat atenția tuturor. Faptul că fosta olimpică poartă pe degetul inelar o verigheta ceea ce a iscat un val de controverse. Se pare că Alina și liderul de la Kremlin s-ar fi căsătorit în mare secret, dar cei doi evită să vorbească despre viața lor personală.

Cine este Alina Kabaeva?

Kabaeva, născută în Uzbekistan, s-a retras din gimanstică un an mai târziu, în 2005, și de atunci a încercat o serie de noi cariere. A încercat o carieră de cântăreață, idee la care a renunțat destul de repede. Ea a activat ca model ocazional, apărând într-o rochie de aur de 33.000 de dolari pe coperta Vogue Rusia. Ea a devenit ulterior femeie de afaceri și om politic. Timp de opt ani, Alina Kabaeva a ocupat un loc în Camera Inferioară a Parlamentului rus, Duma, recrutată de partidul Rusia Unită al lui Putin. În 2008 a apărut prima dată zvonul în Rusia că ar fi „Prima doamnă secretă”. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media.

Citește și:

Cum arată femeie pentru care Vladimir Putin și-a părăsit soția? Cei doi s-ar fi căsătorit în secret

Se cere expulzarea Alinei Kabaeva din Elveția. Iubita lui Putin trece prin clipe grele din cauza invaziei din Ucraina

Cum arată femeie pentru care Vladimir Putin și-a părăsit soția? Cei doi s-ar fi căsătorit în secret