Mihai Calin, Gheorghe Ifrim si Ecaterina Ladin – Cina de adio, comedia acestei primăveri pe scenele românești.

 

Trei dintre cei mai buni actori de teatru și film ai momentului – Mihai Calin, Gheorhe Ifrim și Ecaterina Ladin – se întâlnesc în această primăvară pe scenă în comedia “Cina de adio”, un spectacol in regia lui Răzvan Savescu care provoacă publicului nu doar hohote uriașe de râs, ci și reflecții pe tema prieteniei.

 

Inspirată dupa un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cină de adio este o seară de răsfăț pe care o organizezi pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Îi coplesești cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut musafirii, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remușcare că nu le mai răspunzi vreodată la telefon.

Pierre (Mihai Călin) și Clotilde Lecour (Ecaterina Ladin), un cuplu de parizieni intelectuali, pregătesc o cină de adio pentru cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer (Gheorghe Ifrim), dar lucrurile scapă de sub control și seara se transformă într-o întâlnire la care fiecare trebuie să facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse.

Rezultatul: un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs, o poveste super comică despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și când trebuie să scapi de ei.

Piesa este scrisa de multi-premiații Alexandre de la Patelliere si Matthieu  Delaporte, autorii comediei “Prenumele”, produsă tot de WonderTheatre în România, cu mare succes atat în București, cât și țară.

Următorul spectacol pe 18 martie la Grand Cinema & More, Băneasa, Sala Epika, ora 20.00.

© FOTO: Petru Ivu