Ingrediente: ● 2 ouă ● 100 g zahăr ● 100 g unt ● 150 g făină ● 1/2 plic praf de copt ● esență de vanilie ● 130 g fructe, după gust
Preparare: 1. Se amestecă ouăle cu zahărul, se adaugă făina, praful de copt și untul topit.
2. Se amestecă, se pune esența, apoi se pun fructele.
3. Se amestecă ușor pentru a nu le strivi și se toarnă în forma de copt tapetată cu hârtie.
4. Se coace 35 de minute
Dacă dorești ceva dulce, dar de post, avem aici o rețetă de chec de post!
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri