Majoritatea copleșitoare a femeilor, peste 70%, nu este deloc mulțumită de mărimea și forma sânilor. Aproape toate ne-am dori să fie puțin mai mari și mai rotunzi! Dar frumusețea lor nu stă deloc în mărime, așa cum ne-am imagina. Iată ce secrete ascund sânii despre care ai impresia că știi totul.

Curiozități despre sâni dezvăluite de știință

Bărbații au sâni și mameloane pentru că, inițial, în prima fază, toți fetușii sunt fete și apoi apar caracterele masculine.

Nicio femeie nu are sânii naturali perfecți și identici. Fiecare sân are o formă puțin diferită de perechea lui și în 80% din cazuri, sânul stâng este mai mare decât cel drept.

Pe de altă parte, forma sânilor se schimbă de la săptămână la alta, în funcție de activitatea hormonală.

Dacă preferi să dormi pe burtă aproape în fiecare noapte, cu siguranță, în câțiva ani forma sânilor tăi se va schimba și s-ar putea să nu îți placă.

Femeile sunt singurele ființe care au sânii mari și frumoși aproape toată viața, începând de la pubertate. Femelele din celelalte specii de mamifere au sânii dezvoltați doar când fac pui.

Majoritatea fumătoarelor începe să aibă sânii lăsați după vârsta de 30 – 33 de ani din cauza chimicalelor din țigări care distrug elastina din țesuturi.

Sânii cresc cu 20 de grame de fiecare dată când te îngrași cu un kilogram.

Curiozități despre sânii femeilor, desprinse din studiile sociologice

80% dintre bărbați se uită mai întâi spre sânii unei femei când o întâlnesc prima dată.

Bărbații care preferă sânii mari au o situație financiară instabilă.

Femeile își admiră sânii la fel de mult cum îi admiră partenerii lor.

În general, femeile din Marea Britanie au cei mai mari sâni din Europa, în timp ce femeile din Italia poartă majoritatea cupa B.

Femeile care poartă implanturi de silicon au un risc de sinucidere de trei ori mai ridicat, decât cele care nu își fac nicio modificare a bustului.

foto: 123rf.com