Pentru a te face remarcată prin darul pe care îl oferi trebuie să cunoști foarte bine persoana sărbătorită, mai ales dacă aceasta este prietena ta cea mai bună. Dacă totuși ai rămas în pană de idei, poți verifica mai jos câteva dintre cele mai bune variante de cadouri pe care le-am pregătit pentru tine.

Cărți

Cu un astfel de dar nu ai cum să greșești vreodată. Fie că optezi pentru o carte sau pentru un set de volume, cu siguranță o vei încânta pe sărbătorită, pentru că lectura este mereu o descoperire. Există atât de multe variante pentru care poți opta, de la cărțile scrise de celebrul Paulo Coelho, până la cele scrise de faimoșii autori români.

Înainte să achiziționezi un astfel de cadou, este bine totuși să te informezi cu privire la preferințele prietenei tale, pentru a ști exact ce gen să cumperi. Un sfat care poate transforma o carte într-un cadou unic ar fi ca pe prima pagină a acesteia să îi transmiți câteva gânduri sincere și frumoase. Este un gest care încă nu și-a pierdut însemnătatea.

Agendă personalizată

Deși în era digitală poți să îți faci o agendă în trei secunde pe telefon, încă există necesitatea de a nota fiecare activitate pe care urmează să o desfășori într-o agendă reală. Aceasta este mult mai practică și denotă o altfel de imagine persoanei care o are pe birou la job sau acasă. Totodată, aceasta este un obiect personal care va pleca oriunde călătorește și proprietara, indiferent de situație. Tocmai de aceea, este un cadou foarte util și elegant, mai ales dacă reușești să o personalizezi pentru preferințele sărbătoritei.

Este bine să fii atentă la detalii atunci când faci o astfel de achiziție pentru a o oferi cadou. Agendele sunt alcătuite fie pe o singură categorie, fie pot îmbina mai multe categorii deodată. Spre exemplu, poți opta pentru o agendă care să includă un calendar, un plan pe zile, pe săptămâni, pe luni sau pe ani.

Ceasuri și accesorii

Întotdeauna ceasurile și accesoriile vor fi apreciate și purtate cu drag de-a lungul anilor, iar acest aspect le transformă în cadouri de neuitat. Este necesar să cunoști preferințele prietenei tale în privința materialelor și a stilurilor pe care le poartă de obicei și astfel nu ai cum să dai greș. Există o varietate de opțiuni, iar dacă ești atentă, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru prietena ta care își serbează ziua de naștere.

Poți opta fie pentru un ceas clasic, fie pentru un ceas digital, care, de altfel, și-a câștigat locul în topul preferințelor în ultimii ani. Este de apreciat atunci când știi exact ce își dorește sărbătorita, așa că te încurajăm să fii atentă la toate detaliile.

În privința accesoriilor, este foarte ușor să dai lovitura, pentru că poți opta pentru seturi de brățări, coliere sau cercei care o vor face fericită pe prietena ta.

Ține minte, atât timp cât ești în sfera de interes a prietenei tale, nu ai cum să greșești, indiferent de cadoul pe care îl vei alege. Asigură-te că îți pui amprenta personală asupra acestuia și astfel vei fi apreciată de către sărbătorită.

Sursa foto: Gift Idea

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Elefant.ro