Celebrul actor a suferit foarte tare după soția lui, Carlyn Rosser Duffy, cu care a fost căsătorit 41 de ani, a murit la începutul anului 2017, după o luptă lungă din boala. Pierderea ei aproape l-a distrus și a decis să se retragă o perioadă din atenția publicului. De atunci, el a slăbit foarte mult, a albit complet și și-a lăsat părul lung.

Recent, el și-a făcut apariția la lansarea filmului  „Warning Shot” , la teatrul din Beverly Hills, California, unde s-a întâlnit și cu fosta lui colegă de platou, Linda Gray (77 de ani), celebra Sue Ellen.  Imaginile cu actorul i-au uimit pe fanii acestuia. Îmbrăcat într-un costum negru și elegant, Patrick este mai slab ca oricând. Mai mult, părul lui este atât de lung, încât îl ține strâns într-o coadă la spate.

Patrick, la premiera filmului „Warning Shot”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

Patrick Duffy a devenit proprietar de bar

Puțină lume știe că Patrick și-a dorit încă de când era mic să devină actor, și este și cântăreț. „Din liceu știam că vreau să fac actorie. Mi-am dorit dintotdeauna să fac acta. Nu am fost angajat ani întregi, însă am fost foarte norocos și am avut succes”, a declarat actorul, într-o emisiune TV din Germania.

Din luna mai, Patrick a devenit și proprietar de bar. Împreună cu fiul lui Padraic Duffy, și soția acestuia, Emily Kosloski, au deschis barul „Broadwater Plunge”, în incinta teatrului Broadwater de la Hollwyood.

„Am construit un bar care va deveni un loc sigur în care iubitorii de teatru live din LA, fie că sunt actori, producători, dramaturgi sau entuziaști,  se pot aduna pentru a crea, pentru a-și repeta replicile, pentru a se relaxa după un spectacol sau pentru a se simți confortabil alături de oameni cu aceeași gândire”, a declarat Podraic.

De asemenea, Patrick a povestit că el a crescut într-un apartament din montana care era legat de barul părinților lui, „The Owl”. „The Owl a fost considerat mereu o altă cameră din apartamentul nostru. Un client care a băut prea mult a deschis ușa care separa barul de sufrageria noastră ca să caute baia. L-am trimis înapoi în bar și i-am arătat în ce direcție trebuie să meargă ca să găsească baia”, își amintește actorul.

Citește și: