Arta seducției pare a fi o enigmă, dar a fost dezlegată de sociologi și psihologi. Află ce-i atrage pe bărbați la femei și cum poți să te faci mai plăcută. Un factor major care ne atrage la alții este modul în care ne fac să ne simțim. Ne cuceresc oamenii care ne fac să ne simțim fericiți și optimiști, care ne fac să vedem că suntem importanți în viața lor. Atunci când nu suntem lângă ei, ne dorim să-i revedem.

Citește și: 7 tipuri de buze, 7 caracteristici unice. Tu unde te încadrezi?

Cele mai importante trăsături ale femeilor care atrag bărbații – Ce spun sociologii

Cele mai importante trăsături ale femeilor care atrag bărbații nu țin neapărat de felul în care arată. Un studiu sociologic american arată că există diferențe în ce privește modul în care se simt oamenii și cum îi influențează emoțiile în părerea lor despre ceilalți. Au observat că sentimentele pozitive apar atunci când persoanele se întâlnesc cu cei pe care-i consideră prieteni apropiați și cele negative atunci când întâlnesc indivizi cu un grad mare de extroversie, dar pe care nu-i plac.

Un alt studiu a fost realizat într-un test de speed-dating pentru a vedea ce ne atrage unii la alții. Participanții își doreau să revadă persoanele care le-au creat o impresie afectivă pozitivă, mai degrabă decât pe cele mai atractive din punct de vedere fizic. Au constatat că buna dispoziție și capacitatea de a-i face pe ceilalți să se simtă bine sunt trăsăturile cele mai apreciate.

Citește și: Ce secrete poate să ascundă mintea bărbaților!

Cele mai importante trăsături ale femeilor care atrag bărbații – Seducția se învață

Cercetătorii sunt de părere că a fi atrăgător este mai degrabă o abilitate care se poate dobândi, decât un dat de la natură. Cele mai importante trăsături ale femeilor care atrag bărbații implică și felul în care arătă, dar și felul în care-i fac pe ceilalți să se simtă. Dacă trezești emoții pozitive în ceilalți, vei avea succes în relațiile tale.

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395Pentru a reuși să seduci un anume bărbat, ”este util să știi cât mai mult despre copilăria lui, despre cum vede el partenera ideală, rolul ei și cum dorește să fie legătura de cuplu. Este bine să înțelegi cât mai mult despre ce consideră el valoros și ceea ce-l interesează mai mult. Află cum vede el familia și partenera ideală și despre cum crede el că se desfășoară o relație. Poate învăța multe din toate acestea și poate decide dacă și ea aderă la aceste valori”, spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com