Cele mai bune 6 rezoluții de An Nou ca să începi 2019 cu dreptul:

  1. Mai mult timp pentru tine

Atunci când cauți să te simți cu adevărat împlinită, una dintre cele mai importante probleme de atacat este echilibrul între viața personală și cea profesională. Jobul îți poate ocupa mult mai mult decât timpul fizic, și anume timpul mental și stresul. Ești mereu concentrată asupra problemelor profesionale, iei decizii în defavoarea ta pentru a fi sigură că poți atinge așteptările celor de la birou și te încarci mult cu lucruri care pot fi lăsate uneori să aștepte. 2019 poate fi începutul unui echilibru, dacă îți propui acest lucru pe listă scurtă de rezoluții. Mai mult timp pentru tine ți-ar putea aduce atât satisfacția unei vieți echilibrate, dar și claritatea de care ai nevoie uneori în situațiile profesionale mai complexe. Stabilește-ți o listă de cărți sau un interval pentru citit în 2019, planifică-ți unele ieșiri și alocă un timp dedicat exclusiv celor dragi din jurul tău, pentru că viața personală nu trebuie ignorată.

  1. Schimbă-ți obiceiurile

Trăiești într-un secol în care tehnologia ți-a influențat într-un mod fundamental viața. Te poți organiza altfel, te miști diferit, îți planifici lucrurile mai repede și comunici mai simplu. Aceeași evoluție extraordinară a tehnologiei te poate ajuta să îți schimbi și unele obiceiuri înspre bine. Poți începe, spre exemplu cu fumatul, schimbând țigările clasice cu IQOS, dispozitivul care folosește tehnologia încălzirii tutunului. Acestea te vor scăpă de scrum,de mirosul neplăcut de fum și te vei putea bucura mereu de prospețimea respirației și a hainelor.

  1. Mai mult sport

Sportul este o cale prin care poți începe o serie de schimbări importante în viața ta. Îți oferă disciplină, energie, îți oxigenează corpul și mintea, te ajută să gândești mai clar și să obții un plus de satisfacție pentru modul în care simți că evoluezi. Cu ajutorul sportului, te poți odihni mai bine și, dincolo de toate, vei fi mai sănătoasă.

  1. O alimentație mai bună

Dacă vrei schimbări importante în viața ta care să dea rezultate spectaculoase, pe lista rezoluțiilor din 2019 trebuie să între și alimentația. Alături de sport, modul în care mănânci poate produce schimbări extraordinare cu efecte benefice pe termen lung.

  1. Mai multe evadări în timpul liber

Dacă timpul liber este limitat, oferă-ți în puținele ferestre pe care le ai la dispoziție o recompensă pentru munca dusă în fiecare zi. Caută să pleci mai des, fie că este vorba despre mici evadări de weekend, însă acestea îți vor oferi plusul de energie și vitalitate de care ai atâta nevoie. Fă-ți o listă cu locurile pe care ai vrea să le vezi și urmărește mereu oferte atractive la bilete.

  1. O organizare mai bună a banilor

Toate planurile tale pot fi realizate cu o singură condiție: să dispui de resursele financiare necesare. Puțină responsabilitate din acest punct de vedere te va ajuta să îți planifici și să-ți realizezi mare parte din ambițiile pe care le ai. Tot ce trebuie să faci începând cu acest final de an este să iei o agendă în care să treci toate veniturile și cheltuielile din fiecare lună. Stabilește câte un buget separat pentru călătorii și alte planuri de acest fel, pentru ca astfel să îți dai seama cum poți economisi mai bine.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Syda Productions