Concursul continuă! Vrei ca micuțul tău să fie Copilul lunii? Înscrie-l aici! Nu uita să adaugi o fotografie sau un video și să completezi toate câmpurile cerute în formular. Apoi, invită toți cunoscuții tăi să-l voteze!

Cel mai votat copil al lunii primește premii constând în jucării.

Săptămânal, alți 3 micuți norocoși, aleși aleatoriu printr-un generator de numere, primesc DVD-uri cu cele mai frumoase filme animate.

La tragerea la sorți săptămânală participă toate fotografiile înscrise de luni până duminică, indiferent de numărul de voturi contabilizat, iar câștigătorul este anunțat în fiecare luni, până la ora 16.00.

Câștigătorii premiilor săptămânale participă în continuare la concursul lunar. În cadrul acestei campanii promoţionale nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor sau schimbarea premiilor.

Revendicare premii câștigători

Premiul poate fi revendicat in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorului, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare.

Pentru a-si revendica premiul, câştigătorul este obligat să contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], prin: menţionarea premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completat pe site, în momentul postării răspunsului. Dacă are domiciliul în Bucureşti, acesta îşi poate ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate. 

În cazul în care câştigătorul este din provincie, premiul va fi expediat în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicării premiului.