Helen și Donald  Thomas au știut că sunt suflete pereche din momentul în care s-au întâlnit prima dată și sunt dovada supremă că iubirea adevărată există. Cei doi nu au vrut să trăiască nici o zi unul fără celălalt, ceea ce s-a si întâmplat. După ce au fost amândoi diagnosticați cu cancer la plămâni, ei au murit la doar câteva minute distanță. Însă, povestea lor de dragoste este cu adevărat impresionantă.

Ea avea doar 15 ani când s-au căsătorit, iar el 20 de ani, însă erau îndrăgostiți iremediabil unul de celălalt. Donald era în armată și făcea eforturi mari să-și viziteze soția de câte ori putea. Au locuit cu familia lui până când și-au permis să-și cumpere propria casă. Mai mult, nu doar că se iubeau nebunește, dar Donald și Helen erau și cei mai buni prieteni, ceea ce i-a ajutat să treacă prin toate împreună. În cei 63 de ani de mariaj,  ei au fost binecuvântați cu doi băieți, Roger și Charles, patru nepoți și 15 strănepoți.

Citește și: Sinead O’Connor, faimoasa interpreta a piesei „Nothing compares to you”, dezvăluire cutremurătoare,  în lacrimi. Trece prin clipe dramatice. Se chinuie în fiecare zi să rămână în viață

Au fost răpuși de aceeași boală

„Ieșeau mereu la înghețată și la filme. Chiar și după ce am venit noi pe lume și după mulți ani de căsnicie”, a povestit și Charles.

Helen s-a îmbolnăvit, în urmă cu doi ani de cancer la plămâni, iar în scurt timp și Donald a primit același diagnostic.  „Făceau totul împreună, dar totul. Dacă ea se îmbolnăvea, se îmbolnăvea și el. Dacă el avea momente în care respira greu și ea începea să respire greu. Dacă îi era foame unuia, atunci i se făcea și celuilalt foame”, a declarat Roger.

Băieții lor au povestit pentru presa locală că în urmă cu câteva zile, Helen s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, iar la scurt timp după ea și soțul ei și-a dat ultima suflare. „Tata ne spunea: <>. O scoteau pe ea afară din cameră, iar când s-au uitat la el, tata își întorsese capul, a deschis ochii și a murit”, a povestit fiul lor Charles.

„Au făcut totul împreună. Așa și-au dorit să și moară. Împreună. Nu este o surpriză că s-a întâmplat așa”, a spus și Roger, care a precizat că e trist că părinții lui s-au stins din viață, dar se bucură măcar că se au și pe lumea cealaltă unul pe celălalt. „Au avut iubirea perfectă”, a mai spus acesta.

Citește și: