Te-ai născut în zodia Taurului?

Trebuie să fii foarte atentă în zilele de vineri 13. Taurii au ghinion în aceste zile și cel mai adesea pierd bani. S-ar putea să cumperi ceva scump, de care nu ai nevoie și să îți pară rău mai târziu. S-ar putea să îți pierzi portofelul sau cardul de la bancă. Fii foarte atentă ce faci cu banii azi!

Zodii cu ghinion vineri 13

Ești născută sub semnul Racului?

Poartă roșu în zilele de vineri 13, ca să alungi ghinionul. Roșu te va proteja să nu faci vreo gafă față de persoana iubită, să nu o dezamăgești și să atragi nefericirea. Este posibil să apară probleme în cuplu, să vă certați de la nimicuri și să pierdeți timp prețios încercând să vă împăcați. Este mai bine să fii prevăzătoare și foarte atentă cu partenerul tău azi!

Faci parte din zodia Fecioarei?

Dacă da, atunci fii foarte prudentă azi! Fii atentă la ce se întâmplă la serviciu, la toanele șefilor și responsabilitățile mai dificile. O ședință fulger îți poate da munca peste cap și nu se va încheia în favoarea ta. Încearcă să fii diplomată, să faci un compromis, pentru că perioda tensionată se va încheia destul de curând și vei ieși la liman.

sursa foto: 123rf.com