Alegerile greșite pe care le facem fără să vrem sunt legate de temerile ascunse în subconștientul nostru. Și ne dăm seama că uneori repetăm aceeași greșeală, ca și cum nu am fi învățat nimic din situațiile dificile prin care am trecut.

Tu ce ai văzut prima dată în imaginea de mai sus:

  • O femeie cu umbrelă?
  • Chipul unui bătrân?
  • O barcă?
  • Fumul de pe viaduct?

Fii sinceră cu tine și citește mai jos cum interpretează psihologii această imagine din perspectiva temerilor, fricilor, neputințelor și slăbiciunilor ascunse în subconștientul nostru.

Ce reprezintă femeia cu umbrelă

Deși pare o imagine idilică, frumoasă și romantică, umbrela este un simbol al protecției de care te agăți, deși știi că este cel mai firav adăpost. În sufletul tău, tu știi că ai nevoie de cineva să te ghideze ori de câte ori treci prin momente dificile în viață. Umbrela reprezintă nădejdea ta că, deși alegerile greșite te vor costa scump, va fi mereu lângă tine cineva care va suporta cheltuielile.

Ce semnificație are chipul bătrânului

Dacă ai observat prima dată chipul unui bărbat în vârstă, cu părul ondulat și cu mustață, înseamnă că ești o fire independentă și ușor nesăbuită. Vrei să pari sigură pe tine, dar nu ești așa întotdeauna. Te avânți să iei decizii și să faci schimbări în viață, deși știi dinainte că s-ar putea ca o parte dintre ele să fie greșite. Gândește de două ori înainte să alegi ceva și așteaptă o vreme să cântărești bine riscurile și avantajele.

Ce înseamnă barca din această imagine

Dacă primul element care ți-a sărit în ochi a fost o barcă, aceasta este un simbol plin de semnificații variate: călătorie, independență, libertate, speranță, dorințe neîmplinite. Însă, mai mult decât atât, barca aceasta cu pânze înseamnă că tu nu îți cunoști prea bine interesele și nu ai niște obiective clare, drept pentru care se întâmplă să repeți mai târziu alegerile greșite pe care le-ai făcut în tinerețe.

Ce reprezintă fumul de pe viaduct

Dacă viaductul din imagine ți-a creat impresia că este traversat de o locomotivă cu aburi, care scoate un fum gros, atunci este posibil ca tu să fii o fire destul de superficială, atentă la aparențe și mai puțin la semnificațiile profunde ale întâmplărilor din viața ta. Tocmai de aceea, uneori te lași înșelată de aparențe și iei decizii greșite pe care le regreți ani de-a rândul.