Subconștientul are o putere extraordinară și poate dezvălui cele mai nebănuite trăsături de personalitate. Răspunde acestui test, gândește-te ce te face cu adevărat fericită și alege una dintre imaginile sugerate. Descoperă apoi ce semnificație are alegerea ta!

Ce te face cu adevărat fericită: DRAGOSTEA

Dacă relația de cuplu reprezintă totul pentru tine și dragostea este cel mai de preț bun al tău, ești o romantică incurabilă! Ești o femeie sensibilă, generoasă și creativă. Ceri mult de la viață, ai speranțe și visuri mari și aștepți ca bărbatul pe care îl iubești să fie la unison cu tine, să te sprijine și să lupte pentru aceleași idealuri.
Îți pui toate speranțele în dragoste și riști să fii dezamăgită. Dar aceasta este firea ta și te dedici în întregime vieții de cuplu!

Ce te face cu adevărat fericită: LIBERTATEA

Ai un spirit viu și îți trăiești viața după propriile reguli. Nu îți place să îți impună nimeni nimic, dar respecți valorile celorlalți, așa cum îți place să îți fie respectată și ție independența și libertatea. Ești prea puțin afectată de opiniile celorlalți și nu te lași influențată nici de vorbele altora, nici de modele trecătoare.
Ești naturală și sinceră, ai mare încredere în tine și știi că echilibrul și fericirea ta în viață nu depind decât de tine. Ții cont de intuiție, dar și de logică, de argumente și de dovezi.

Ce te face cu adevărat fericită: FAMILIA!

Soțul, dar mai ales copiii, alături de părinți și alte rude apropiate reprezintă toată viața ta. Copiii sunt totul, pentru ei trăiești, pentru ei muncești și încerci să le oferi mai mult decât ai avut tu la vârsta lor. Soțul este stâlpul pe care te sprijini la nevoie și cu el te sfătuiești orice ai face. Toate planurile și proiectele tale sunt legate de familie și numai alături de ei te simți cu adevărat împlinită.
Singurătatea te îmbolnăvește. Nici nu concepi să pleci undeva fără familie sau să stai fără copii mai mult de câteva zile. Ei îți oferă cea mai mare bucurie în viață și curajul de a face lucruri la care nici nu te gândeai!

sursa foto: 123rf.com