Potrivit directorului centrului, nimeni nu a remarcat ceva ciudat la ea. Nu au remarcat nimic angajații Adăpostului de Noapte Sfântul Ioan. A accesat serviciile Adăpostului de Noapte în perioada  22 septembrie – 18 octombrie, cu anumite nopți în care nu s-a prezentat la centru. A fost depusă o cerere în nume propriu și extrem de coerentă la momentul respectiv. Pentru persoanele care dețin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui.

În cererea de admitere la centru scrisese că tocmai se întorsese din Spania și nu deținea banii necesari acoperirii unei chirii, precum și faptul că nu se poate întoarce la adresa domiciliului, întrucât familia ei este compusă din mulți membri și stau într-o singură cameră.

Era o persoană extrem de îngrijită din punct de vedere al vestimentației și igienei personale. Nu există niciun incident pe perioada șederii Magdalenei Șerban în Centru.

Există în fișa de evaluare o rubrică în care sunt menționate veniturile de care beneficiază persoana și nu are un venit constant. Din fișa psihologică a reieșit că orientarea era corectă, dispoziția apatică, randamentul ușor diminuat și ritmul și fluxul verbal normal, afirmă directorul centrului.

cerere Magdalena Serban

Ce trădează scrisul Magdalenei Șerban

Cererea scrisă de Magdalena Șerban a fost analizată și de grafologi, reieșind mai multe concluzii.

Potrivit grafologului consultat de Libertatea.ro, scrierea Magdalenei Șerban este o una tipografică, răsturnată, ușor descendentă, dar mai accentuată la ultimele două rânduri, aliniată, spre rigidă (mai ales în parte a doua a textului liniile fiind prea țepene în direcția lor de la stânga la dreapta), cu semnătură relativ depărtată de text, având finalul descendent.

Autoarea cererii poate fi încadrată în rândul cleptomanilor, al hoților de bijuterii, al contrabandiștilor de obiecte prețioase.

Scrierea răsturnată trădează adesea un complex de inferioritate, mai spune specialistul. În cazul femeilor, trădează faptul că persoana care a scris se crede urâtă, fără sex-appeal, consideră că nu poate fi iubită. Un astfel de fel de a scrie mai trădează și experiențe nefericite sau atitudini rău-voitoare ale anturajului și ale celor apropiați.

Scrisul mai indică faptul că persoana în cauză nu așteaptă nimic bun de la ceilalți, este temătoare, inhibabilă, neîncrezătoare, se ascunde sub un fel de carapace și rareori are vreun prieten.

Scrisul mai relevă un comportament defensiv și chiar o atitudine de retragere sau înfrângere. Persoana în cauză se simte depășită de situație.

Potrivit specialistului, scrierea colțuroasă mai indică o personalitate schizoidă.

Scrierea cu marginea superioară mică indică o persoană cu contacte sociale defectuoase. Poate fi vorba despre o persoană care nu doar că ignoră rangul, ci pentru care respectul nu înseamnă nimic.

Grafismul nelegat indică lipsă de adaptare, un conflict interior important.

Felul în care sunt scrise literele ”m” și ”n” trădează minciuna și reținerea. În privința prezenței unor elemente unghiulare, acestea vorbesc despre impasibilitatea la bucuriile sau suferințele altuia.

La astfel de indivizi, mai spune specialistul, eul este foarte “sensibilizat” și ei reacționează agresiv față de orice opoziție venită din exterior.

Bara literei “t” descendentă relevă o persoană cu voință care slăbește, sentiment de neputință și nesiguranță în ceea ce privește viitorul.

Semnătura are și ea semnificații. “S”-ul lățit pe orizontală denotă nevoia de spațiu, faptul că persoana în cauză “ar da din coate” ca să nu mai fie deranjată. Dacă nu are spațiul pe care și-l dorește, se simte înghesuită și reacționează violent.

Finalul descendent de la semnătură – ultima literă – relevă depresie, descurajare, epuizare morală.

În concluzie, este vorba despre o persoană cu un caracter dificil, introvertit, încăpățânat, cu acumulare de nemulțumiri, un contact cu lumea foarte slab sau deloc, nesincer, personalitate schizoidă, încăpățânată.

Foto: Libertatea

Citește și Ce avea scris în palmă agresoarea de la metrou. Mărturiile tatălui fetei care a scăpat cu viață

Vezi și Mama criminalei de la metrou, noi dezvăluiri halucinante: „Nici Salvarea n-a vrut să o ia, era un pericol. Parcă ar fi diabolică…”