Inelele pe care le porți, în afară de verighetă sau de inelul de logodnă care au locul lor bine cunoscut, au anumite semnificații în funcție de degetele pe care le pui.

Multe dintre noi alegem degetul mijlociu sau inelarul de la mâna dreaptă. Dar femeile cu adevărat pasionate de inele le poartă inclusiv pe degetul mic sau pe degetul mare.

Surprinzător este faptul că fiecare deget pe care îl alegem transmite un mesaj despre noi, despre personalitatea noastră, despre sentimentele și starea de spirit pe care o avem în ziua respectivă.

Inelele pe care le porți pe degetul mare

Este mai puțin obișnuit să porți inele pe degetul mare, dar există femei care aleg și acest deget din dorința de a atrage atenția și de a afișa o atitudine nonconformistă. Degetele mari reprezintă energia și tonusul întregului organism, dar simbolizează și dorințele primare. Alegând degetul mare pentru a purta un inel, în realitate îți afișezi punctele vulnerabile și lași să se vadă că suferi din cauza unor neîmpliniri, chiar dacă vrei să fii puternică și sigură pe tine. Ești cumva nesigură pe anumite aspecte ale vieții intime, chiar dacă ești o luptătoare și ai face orice pentru a-ți atinge scopurile în dragoste.

Inelele pe degetul arătător, simbol al puterii și al afirmării

Dacă îți place să porți inele pe degetele arătătoare, ești o persoană care are o voință puternică și îți place să îți asumi un rol de lider, fie în familie, fie în grupul tău de prieteni.

Dacă porți inel pe degetul arătător de la mâna dreaptă, încerci să îți impui voința asupra celorlalți, să organizezi și să modelezi totul în jurul după planurile tale.

Dacă porți inel pe degetul arătător stâng, încerci, fără să îți dai seama, să îți construiești o imagine falsă în fața celorlalți, să fii altfel în societate, față de cea care ești în intimitate sau în familie.

Inele pe degetul mijlociu, simbol al stimei de sine

Inelele mari, strălucitoare sau ostentative, purtate pe degetele mijlocii, trădează o personalitate puternică și o femeie care vrea să reușească în viață. Nu îți lipsește încrederea de sine și ai o părere foarte bună despre tine însăți, ești optimistă și energică.

Inele pe care le porți doar pe degetul mijlociu stâng arată că ai o voință de fier, ești capabilă să iei decizii rapide și îți place să te afișezi.

Dacă preferi degetul mijlociu de la mâna dreaptă, ești diplomată și răbdătoare, dar fermă, când vine vorba de planurile tale personale. Ești o femeie de acțiune și nu lași nimic la întâmplare.

Degetul inelar, simbol al pasiunii și al voinței

Poți schimba lumea cu iubire, cu voință și cu mult curaj! Inelele pe care le porți pe ambele degete inelare arată că ești printre cele mai fidele, cele mai iubitoare și cele mai hotărâte femei. Știi să îți aperi căsnicia, indiferent de greutăți.

Dacă porți bijuterii doar pe inelarul stâng, cu sau fără verighetă, pui accentul mai mult pe sentimente, decât pe rațiune, și ești atașată de valorile familiei.

Dacă porți mai des inele pe inelarul drept, care este în mod simbolic asociat cu Luna, arăți tuturor că ești feminină, sensibilă și uneori capricioasă, dar că poți face față tuturor provocărilor care ar putea afecta relația de cuplu.

 Inelele simbolice pe degetul mic

Alegerea degetului mic trădează o fire romantică și visătoare, precum și o imaginație foarte bogată, dar lipsită de energia de a pune în practică ideile și planurile cele mai simple. Ești sociabilă, dar relațiile pe care le ai rămân la un nivel superficial.

Preferi mai degrabă singurătatea și liniștea, te retragi adesea în lumea amintirilor tale frumoase și refuzi să te confrunți direct cu problemele cotidiene. Pe de altă parte, ești o persoană care știe cum să se poarte în situațiile limită și cum să negocieze cu persoanele dificile.

sursa foto: 123rf.com