CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Privește cu atenție la încheietura mâinilor și observă cum arată liniile brățară. Majoritatea oamenilor are câte trei lunii la încheietură, dar sunt și persoane care au doar una sau două.

Unele linii sunt mai accentuate, mai adânci, altele sunt subțiri, întrerupte sau foarte scurte. În funcție de aceste trăsături, chiromanții chinezi au câte o explicație pentru fiecare.

Prima linie sub palmă

Aceasta este linia contectată cu sănătatea și bunăstarea ta în copilărie și în tinerețe, până la vârsta de 29 de ani.

Dacă este o linie profund accentuată și cât de cât dreaptă, înseamnă că te bucuri de o situație bună și de o sănătate foarte bună în tinerețe.  

Dacă linia este subțire, înseamnă că ai o sănătate mai fragilă, dar nu există riscul să suferi de afecțiuni grave dacă te îngrijești și faci mereu mișcare.

Dacă linia este curbată și întreruptă, înseamnă că ai o copilărie dificilă, o tinerețe marcată de lipsuri, dar te vei dezvolta mai târziu și vei reuși să îți depășești condiția. Femeile cu o asemenea linie pot avea probleme de sănătate în tinerețe și probleme mai mari la prima sarcină.

A doua linie de la încheietura mâinilor

Cei mai mulți dintre noi avem și a doua linie la încheieturi, de obicei la fel de lungă precum prima. Aceasta arată cum este viața ta, bunăstarea și sănătatea între 30 și 56 de ani.

Dacă linia este cât de cât dreaptă, profundă și continuă, înseamnă că te bucuri de o viață prosperă, fără griji materiale și fără probleme de sănătate. Riscul de îmbolnăvire este foarte mic.

Dacă linia a doua este curbată, întreruptă sau scurtă înseamnă că apar evenimente dramatice, schimbări neașteptate, pierderi și probleme de sănătate. Ai grijă din timp de economiile tale.

Liniile brățară: ce semnifică a treia linie

Mulți dintre noi avem trei linii la încheietura palmelor, așa numite liniile brățară. Cea de a treia linie este legată de bunăstarea și sănătatea ta în ultima parte a vieții, după vârsta de 57 de ani.

Dacă această linie este accentuată, dreaptă, fără întreruperi, înseamnă că ai un organism sănătos și rezistent la bătrânețe și că te bucuri de o viață lipsită de griji materiale.

Dacă această linie este întreruptă, prea scurtă sau prea subțire, bătrânețea ta va fi destul de grea, cu probleme de sănătate și cu lipsuri financiare.

Ce înseamnă dacă ai 4 linii la încheietura mâinilor

Foarte rar se întâmplă ca cineva să aibă 4 linii la încheietură, fie la dreapta, fie la mâna stângă. Este un semn de mare noroc. Chinezii spun că este o persoană privilegiată, care va avea o viață cu multe experiențe, o familie numeroasă, bogății și o mulțime de șanse. Va fi un om cu un destin aparte, care va putea lăsa o moștenire bogată copiilor și nepoților săi.