Gândește-te care sunt pandantivele pe care le porți cel mai des și află mai jos ce detalii ar putea dezvălui despre tine.

Pandantivele scumpe cu pietre sau cristalele prețioase

Dacă ești atrasă de pandantivele cu pietre prețioase și strălucitoare, finuțe și elegante, se pare că ești genul de femeie elegantă și pretențioasă, dar modestă atunci când este cazul. Și acasă, și la serviciu ești organizată, totul este de bun gust în jurul tău, deși exagerezi uneori cu detaliile. Ești o persoană comodă, nu prea faci sport și nici nu te implici în prea multe activități. Dar ești corectă, plăcută și sociabilă și ai mulți prieteni.

Pandantivele pe care le porți au simboluri de animale

Indiferent de mărimea și culoarea lor, dacă îți place să porți pandantive cu fluturași, bufnițe, elefanți sau buburuze, acestea trădează latura jucăușă și copilăroasă a personalității tale. Ești genul de femeie mereu grăbită, care mănâncă un sandviș dimineața și aproape nimic seara și care are mereu câte ceva urgent de făcut. Ești puțin cam dezordonată și renunți mai mereu la proiectele complicate. Ești atentă cu cei din jur, mereu politicoasă și răbdătoare, dar cam superficială, ar spune prietenii.

Ce spun pandantivele cu inimioare despre tine

Dacă pandantivele pe care le cumperi au formă de inimă, latura ta romantică și visătoare este ușor de ghicit. Ai multe speranțe și pretenții de la viață și ești ușor de dezamăgit. De obicei, nimic nu merge cum trebuie. Nici cariera nu te duce unde vrei, nici bărbatul de lângă tine nu știe să îți ofere luna de pe cer. Ai vrea mereu să schimbi ceva, dar nu știi ce. Ești nehotărâtă, visezi mult, faci puțin, dar ai pretenția să fii ajutată.

Pandantivele cu simboluri mistice

Dacă pandantivul preferat este un simbol mistic, ocult sau religios, în mod evident ești o persoană introvertită, care face eforturi mari pentru a fi plăcută de ceilalți. Ești atrasă de simbolurile magice, deoarece acestea nu își dezvăluie niciodată secretele în întregime. Întotdeauna rămâne ceva misterios și întunecat în povestea lor, așa cum simți că este și povestea ta. Chiar dacă nu ai nimic de ascuns, preferi să taci și să te ferești de toți. Ești prudentă, dar îți asumi riscuri mari când vrei să lupți pentru visurile tale.

Pandantivele cu forme florale

Dacă pandantivele pe care le porți adesea sunt flori, stele sau formele geometrice frumoase, ești genul de soție și de mamă iubitoare, modestă și răbdătoare, care pune mereu familia pe primul loc. Responsabilitatea și obligațiile de familie sunt mai importante pentru tine decât dragostea, pasiunea sau visurile tale. Nici nu ai timp să visezi. Tu ești mereu ocupată, iar, dacă nu ești, îți faci singură de lucru. Mereu cu gândul la ceilalți, abia ai timp să te ocupi de tine, garderoba ta e ușor demodată, iar parfumuri nu ți-ai mai cumpărat de vreo 3 ani.

sursa foto: 123rf.com