Până de curând, telefonul era un obiect de birou, bun doar să comunici, iar tonul de apel nici nu conta. Toate telefoanele sunau la fel.

Dar telefoanele inteligente au devenit peste noapte un simbol al statutului social. Nu mai contează doar marca telefonului și capacitățile lui tehnice, ci și modul în care sună când ești apelat. Iată ce spun psihologii.

Dacă ai ales tonul de apel din memoria telefonului

Ești o persoană ocupată, mai puțin atentă la detalii, dar concentrată asupra obiectivelor cu adevărat importante. Ești dinamică, rezolvi repede totul sau cel puțin încerci, chiar dacă mai dai și greș uneori. Cei din jur te consideră eficientă, dar prea repezită și dezinteresată.

Dacă ai ales o melodie clasică

Unii ar spune că ești pretențioasă sau că vrei să afișezi o atitudine rezervată. Poate că pur și simplu îți place muzica de operă sau cea clasică mai mult decât alte genuri. Dar preferințele tale i-ar putea determina pe ceilalți, mai ales pe bărbați să te considere prea sofisticată.

Cel mai nou hit de la radio

Dacă telefonul tău sună precum cea mai populară melodie de la radio, ești o persoană optimistă și veselă, care știe să se bucure de ce îi oferă fiecare clipă. Nu îți bați capul cu detaliile, unii ar spune chiar că ești superficială, dar pentru tine contează doar lucrurile bune și lași grijile pe mai târziu. Îți place să fii și în pas cu moda și să ai prietenii aproape.

Sunetele de animale

Sunt comice și aduc zâmbetul pe chipul tuturor celor din jur. Îți place să ieși în evidență cu tonul de apel cel mai haios și inedit, îți place să spui glume și să atragi atenția asupra ta. Te împrietenești ușor cu ceilalți și devii populară în multe cercuri, și la serviciu, și în viața personală.

sursa foto: 123rf.com