Actrița, în vârstă de 42 de ani, este Ambasadorul Bunăvoinței din partea Națiunilor Unite de mai bine de 10 ani și călătorește în întreaga lume, în scopuri caritabile, manifestând un interes deosebit față de persoanele refugiate. În următoarea ei misiune în Bangladesh, unde trebuie să viziteze refugiații fugiți din Myanmar, Angelina vrea să-i ia și pe copii cu ea. Însă, aceasta s-a lovit de refuzul lui Brad, care nu vrea ca micuții să fie duși în astfel de zone periculoase. „Angie i-a spus că vrea să ia cu ea cel puțin doi copii în Bangladesh, însă Brad se teme că aceștia nu vor fi în siguranță acolo”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru revista americană Life& Style.

Citește și: Incredibil cât de mult se iubesc. Emmanuel Macron a surprins iar pe toată lumea. I-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de dragoste

Brad consideră că micuții trebuie să stea să învețe

Temerile lui Brad, cu siguranță, nu sunt deloc greșite. Bangladesh este una dintre cele mai populate țări din lume,  unde oamenii suferă de numeroase boli, au condiții de viață cumplite și trăiesc într-o sărăcie lucie. Aici e foarte greu să găsești chiar și apă potabilă. „Angie l-a asigurat pe Brad că micuții vor face toate vaccinurile necesare și vor avea acces la săpun și apă caldă ca să se spele pe mâini. Dar Brad nu vrea ca aceștia să meargă acolo”, a mai spus sursa.

Mai mult, potrivit revistei menționate,  Pitt i-a spus clar că în loc să călătorească, copiii ar trebui să stea să învețe și să meargă la școală. Aceste călătorii ce nu le sunt deloc necesare nu au alt rol decât să le destabilească viața de familie și actorul crede că este doar o nouă încercare a lui Jolie de a crea iar o dramă. Cu toate acestea, starul susține că nu are de gând să-I facă pe plac Angelinei și va face tot ce e nevoie ca ea să nu plece cu copiii.

Nu e prima dată când Angelina își ia copiii inutil de la școală. Ea i-a luat cu ea și în Cambodgia, la filmările de la „ First They Killed My Father”, iar în septembrie i-a dus la festivalul de film de la Toronto, deși abia începuseră școala.

Citește și: