Actorul va împlini pe 31 august vârsta de 70 de ani și se vede că timpul și-a pus amprenta pe chipul lui și e de nerecunoscut, transformându-se într-un bătrânel simpatic. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut deloc șarmul și încă reușeșete să cucerească femei superbe. Celebrul actor este îndrăgostit lulea de  o femeie cu 34 de ani mai tânără, cu care s-a căsătorit anul trecut, iar anul acesta, în luna februarie, ea l-a făcut din nou tătic, aducându-i pe lume un băiețel, pe nume Alexander Gere.

11th Edition „Le giornate del cinema Lucano”
Richard Gere MasterclassSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

 

Richard Gere se iubește cu o femeie cu 34 de ani mai tânără

Richard formează un cuplu cu Alejandra, de profesie publicit, din anul 2015. Celebrul actor a dezvăluit pentru revista „Hola!’că este cel mai fericit om din univers. Deși a ajuns la aproape 70 de ani, Richard pare să-și trăiască a doua tinerețe lângă soția lui mult mai tânără, activista spaniolă, Alejandra, în vârstă de 36 de ani, iar acesta radiază de fericire.

S„unt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume’, a declarat Richard, care în luna august va împlini 70 de ani.

Richard Gere mai are un fiu, în vârstă de 18 ani, Homer James Jigme, cu fosta lui soție Carey Lowell, de care a divorțat în 2013. Alejandra, care este născută în regiunea spaniolă Galicia, este și mama unui băiețel de șase ani, Albert, cu fostul soț, Govind Freidland.

În trecut, actorul  el s-a iubit cu frumosa Cindy Crawford.

Fotografii: Northfoto

Citește și: