Deși este unul dintre cel mai indiscreți prezentatori, el devine foarte secretos când vine vorba despre familia lui și a reușit să își țină soția și cei doi copii departe de blițurile paparazzilor și de curiozitatea jurnaliștilor. Însă, îndrăgitul prezentator TV și-a adus anul trecut pentru prima dată familia pe  platoul de televiziune.

Ce familie frumoasă are Dan Negru. Fetița îi seamănă perfectSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În plus, Dan Negru a mai pus din când în când fotografii cu familia lui și pe rețelele de socializare, însă imaginile sunt destul de rare, iar acesta a și explicat de ce. Vedeta Antena 1 își dorește ca cei doi copii ai lor să aibă o copilărie tihnită departe de lumina reflectoarelor.

„Ai mei stau departe de televiziune, de ziare, şi de tot zumzetul lumii mondene aşa că pun rar poze cu ei pe aici…Totuşi, m-a întrebat cineva care a fost cea mai frumoasă secundă a verii. Asta:”, a scris Dan Negru la o imagine cu Dara (9 ani) și Bogdan (7 ani) și partenera lui de viață, Codruța.

Prezentatorul TV are de ce să fie mândru. Are o familie foarte frumoasă, iar fetița îi seamănă perfect.Dan Negru și  Codruţa, care este medic stomatolog, s-au căsătorit din 2008 și este unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Citește și

 Ce să NU faci în noaptea de Revelion ca să-ți fie bine