Ridurile adânci de pe frunte sunt un semnal de alarmă când apar prea devreme, de la 30 sau 35 de ani. Nu este timpul lor! Și nici liniile adânci dintre sprâncene nu trebuie să apară prea devreme în viață. Cine le capătă, trebuie să ia aminte la sănătatea sufletului său!

În medicina tradițională chineză, toate emoțiile, bucuriile și durerile lasă urme pe chip, iar acestea pot fi semnele unor boli care vor apărea mai târziu în timp. Fii optimistă, ai încredere în tine, zâmbește mult și râzi cu prietenii. Bătrânețea și ridurile se vor vedea mai târziu pe fața ta.

Dar viața nu este întotdeauna roz! Când adunăm prea multe griji și uităm să zâmbim, timpul lasă urme adânci pe chipul nostru. Este interesant modul în care liniile și ridurile de pe chip oglindesc problemele cu care ne confruntăm, emoțiile și grijile de zi cu zi, iar acestea pot fi semnul unor afecțiuni cu care te vei confrunta mai târziu.

Ridurile adânci de pe frunte: griji, șocuri, anxietate

Ridurile sau mai degrabă liniile orizontale care apar pe frunte încep să se adâncească după vârsta de 35 – 40 de ani, când viața ne scoate în cale tot felul de provocări. Grijile, durerile, stările de anxietate, când nu reușim să rezolvăm problemele majore din viața noastră se cunosc pe frunte.

Șocurile emoționale, datorate unor pierderi, decese sau boli grave sapă ridurile adânci de pe frunte. Persoanele care adună astfel de probleme în viață sunt mereu încruntate și se confruntă adesea cu dureri de cap, migrene și dureri de ceafă, care vor accentua și ridurile de pe frunte. Dincolo de durerile de cap, este posibil ca aceste persoane să se confrunte mai târziu cu grave probleme cardiace.

Descoperă ce mesaje pot ascunde ridurile premature din jurul ochilor!

Liniile adânci dintre sprâncene: frustrări, griji, nerăbdare

Ridurile dintre sprâncene apar repede în viață, dacă treci prin situații mult prea grave și triste, dacă se adună prea multe supărări și suferințe.

Sunt oameni care stau aproape tot timpul încruntați și nici nu își dau seama. Viața lor poate fi citită ușor în ridurile dintre sprâncene. Iar acestea pot fi avertismente serioase pentru problemele medicale de mai târziu.

Problemele cu tensiunea, cu circulația, cu inima, problemele stomatologice sau dezechilibrele hormonale se pare că sunt legate de ridurile adânci dintre sprâncene.