Ce culoare de păr ai ales? Iată cum te reprezintă

Părul șaten

Dezvăluie o fire introspectivă, meditativă, ușor melancolică și foarte serioasă. Persoanele șatene sunt interesate de literatură, religie și spiritualitate. Au un univers interior bogat și pun accentul pe sine, pe dorințele, preferințele și visurile lor.

Deși se concentrează asupra lor însele și fac tot posibilul pentru a-și păstra forța interioară, au adesea perioade în care se îndoiesc de sine.

Părul brunet

Îl are pe vino-n’coa! Într-adevăr, brunetele sunt mult mai atractive decât blondele, arată studiile sociologice. Bărbații consideră brunetele mai ușor de abordat, mai dispuse să înceapă o relație și mai afectuoase.

Persoanele brunete sunt partenere de cursă lungă, sunt mai serioase, harnice și muncitoare, dar și entuziaste. Cu toate că pun suflet în tot ceea ce fac, de multe ori un obstacol cât de mic le demoralizează și le face să renunțe prea ușor.

Părul blond

Este specific unei personalități feminine, copilărești, deschise și comunicative. Un studiu realizat în anii 1990 în America a arătat că rata divorțurilor este mai mare în rândul persoanelor blonde, ceea ce demonstrează fie o nevoie acută de schimbare, mai ales în tinerețe, fie nevoia de libertate. Pe de altă parte, femeile blonde sunt considerate mai supuse, deși aparențele de multe ori înșală!

Părul roșcat

Cea mai rară nuanță din lume, a ieșit întotdeauna în evidență, iar azi este preferata multor femei! Dacă nobilii cu păr roșcat erau temuți în Evul Mediu, femeile roșcate erau acuzate de vrăjitorie. Nuanțele roșcate au și acum o aura de mister nedefinit.

Persoanele roșcate au personalități cuceritoare, misterioase, atractive și pătimașe. Sunt seducătoare, dar și capricioase, temperamentale și nevrotice. Nu de puține ori, părul roșcat este asociat cu viclenia și minciuna.

sursa foto: Shutterstock

Vezi și ce culori de par se potrivesc pentru sezonul toamna-iarna