Berbecul, superforță fizică

Dacă ar avea de unde, printr-o magie nebună, nativii Berbeci și-ar cumpăra o superforță fizică. Ei sunt genul de oameni care vor să facă totul singuri și consideră că nu au nevoie decât de o putere fizică extraordinară! Mai ales bărbații din zodia Berbecului sunt fascinați de mușchi, bodybuilding și forță brută.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Superviteză și abilitatea de a zbura!

Taurul, superviteză

La cât de multe vor să facă Taurii într-o singură zi, cel mai important lucru de care au nevoie este superviteza. De dimineața până seara ei au un program încărcat. Viteza luminii ar fi minunată pentru această zodie, ca să termine rapid totul și apoi să lenevească.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Telekinezia și teleportarea

Gemenii, telekinezia

Nativii Gemeni sunt fascinați de telekinezie și ar fi prima superputere pe care ar cumpăra-o. Le place foarte mult ideea de a muta lucrurile la distanță, doar cu puterea minții.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Teleportarea și invizibilitatea

Racul, îndeplinirea dorințelor

Nativii Raci au o înclinație puternică spre magie și le-ar plăcea să aibă o baghetă fermecată pentru a-și îndeplini toate dorințele. Atunci nu ar mai trebui să muncească pentru nimic!

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Călătoria în timp, metamorfoza

Abilități paranormale potrivite zodiilor

Leul, pirokinezia

Ambițioșii Lei, cu personalitatea lor iute, ar da orice dacă ar putea stăpâni focul. Cu foc poți distruge și poți crea multe lucruri, ceea ar fi foarte provocator pentru zodia Leului.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Superforța și superviteza

Fecioara, teleportarea

Dacă s-ar putea deplasa în spațiu fără să fie detectate prin teleportare, Fecioarele ar reuși să termine tot ce își propun mult mai repede. Și ele chiar își propun multe lucruri într-o singură zi, prea multe pentru capacitățile unui om normal.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Superviteza și vederea cu raxe X

Balanța, vederea cu raze X

Niște ochelari cu raze X sau orice fel de raze care ar trece prin betoane, fier și lemn ar fi minunați pentru Balanțe. Se știe cât sunt de curioase să afle totul, chiar dacă par discrete.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Teleportarea și călătoria în timp

Scorpionul, metamorfoza în alte ființe

Suntem obișnuiți cu această putere fantastică din filmele SF. Cine nu și-a dorit vreodată să ia forma altei ființe umane sau chiar a unui animal? Scorpionul, cu firea lui iscoditoare și ascunsă, ar fi fericit să aibă capacitatea de a se metamorfoza într-o altă persoană.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Vederea cu raze X și teleportarea

Săgetătorul, călătoria în timp

Mari călători și aventurieri, Săgetătorii ar da orice să poată călătorii dincolo de granițele timpului, atât în viitor când și în trecut. Pentru ei, călătoria este esența vieții și nu sunt deloc fericiți doar cu o călătorie scurtă când au concediu.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Superviteza și teleportarea

Capricornul, citirea gândurilor

Foarte calculați și inteligenți, Capricornii pun accentul pe rațiune. Iar, dacă ar putea, ar face orice să aibă abilitatea de a citi gândurile celor din jurul lor. Astfel, vor avea senzația că ei sunt superiori.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Vederea cu raze X și invizibilitatea

Vărsătorul, zborul

Dacă ar putea zbura liberi ca păsările, Vărsătorii ar fi cei mai fericiți oameni. Sunt creativi, generoși, dar și aerieni! Înainte de toate ar ajuta pe toată lumea, dacă ar putea zbura, și și-ar satisface tot felul de capricii.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Teleportarea și citirea gândurilor

Peștii, clarviziunea

Nativii Pești au o înclinație puternică spre magie și misticism, iar abilitatea de a ghici viitorul este unul dintre visele lor secrete. Ar putea schimba lumea, dacă ar fi capabili de clarviziune, ar aduce pacea și armonia între oameni și ar trăi într-un univers ideal.

Ce puteri paranormale le-ar mai trebui: Zborul și călătoria în timp