Frumoasa româncă, în vârstă de 32 de ani,  cunoscută și drept nu doar că își va îndeplini visul de a devenit mamă, dar se pare că s-a și măritat în mare secret, cu italianul Massimiliano Di Lodovico (40 de ani), un celebru producător de film. Pe Catrinel o dă de gol un detaliu postat de ea pe pagina ei de Instagram. Mai exact, frumoasa actriță și-a trecut în dreptul numelui ei, Catrinel Marlon, și inițialele D.L. de la numele de familie al iubitului ei. Pesemne, Catrinel și Massimiliano s-au căsătorit, în mare secret, iar românca a preluat numele acestuia.

Citește și:  Adevăratul motiv pentru care Iulia Vântur a plecat în India

Catrinel Menghia și Massimiliano  formează un cuplu de aproape 7 ani

Superbul fotomodel român și producătorul de film italian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani, iar acum cei doi au decis că este momentul să-și mărească familia, Catrinel Menghia fiind deja însărcinată. Ea a declarat de mai multe ori că își dorește foarte mult să devină mamă, iar în cele din urmă visul ei se va îndeplini curând.

Catrinel Menghia a atras marți seara, toate privirile la opera din Monte-Carlo, la Gala for the Global Ocean, organizat de prințul Albert al II-lea de Monaco. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, din dantelă, lungă, ce-i punea în evidență burtica de gravidă. Aceasta este destul de proeminentă,  sarcina celebrului fotomodel român fiind se pare destul de avansată.

Catrinel Menghia a mai fost căsătorită cu fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie, în anul 2012.

Fotografii: Northfoto

Citește și: