Urmăriți clipul pentru a vedea cum ghidul nostru, Dana Enache, a făcut un mini-tur prin câteva dintre magazinele Veranda Mall, pentru a ne arăta ce reduceri tocmai bune de vacanță găsim!

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

La H&M sunt foarte multe produse la reducere, ceea ce înseamnă că vei găsi cu siguranță ținuta potrivită pentru un weekend extrem de stylish la Mamaia. O rochie în buline perfectă atât pentru plajă, cât și pentru o plimbare pe faleză, costă doar 40 de lei, prețul ei întreg fiind de 159 de lei. De asemenea, tipul de încălțăminte perfect pentru rochia în buline ar putea fi o pereche de espadrile, în valoare de doar 20 de lei, redusă de la 39,9 lei.

Rochia cu buline + espadrilele = o afacere foarte bună, în combinație cu o pălarie chic, de plajă.

În magazinul PENTI se găsesc o mulțime de costume de baie foarte frumoase și colorate.

Sutienul roșu, care se potrivește oricărei siluete, la prețul de doar 46,63 lei, redus de la 93,27 lei, combinat cu un slip asortat, aflat și el la reducere (23,96 lei, redus de la 39,93 lei), formează costumul de baie potrivit cu care te poți relaxa zile întregi pe plajă, atrăgând toate privirile asupra ta.

De asemenea, la ORSAY găsim o rochie cu print floral, perfectă pentru o ieșire pe terasă la Mamaia, la prețul de doar 120 de lei, redus de la 169,99.

Pentru a obține un look perfect, nu trebuie să uităm de produsele cosmetice cu ajutorul cărora putem obține un machiaj impecabil! La Golden Rose, rujul potrivit pentru mini-vacanța la Mamaia este Lip Marker Ultra Lasting Color, la prețul de doar 20 de lei, redus de la 35 de lei.

Veranda Mall vă așteaptă cu o mulțime de astfel de reduceri atrăgătoare, la o gamă extrem de variată de produse, potrivite pentru toate nevoile și dorințele: reduceri de până la 50% la articolele sportive din magazinele Decimas (aici veți găsi cu siguranță tenișii perfecți pentru o plimbare în natură), L.C. Waikiki, C&A, Bizzar Boutique, Cupio, Melkior, Sensiblu, CCC, Deichmann și multe altele. J

Mai multe detalii despre reduceri și nu numai, găsiți și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/verandamall.ro/, acolo unde vă așteaptă și un concurs surpriză.