Georgina Chapman și-a părăsit soțul în octombrie, odată cu izbucnirea scandalului #meetoo. Harvey Weinstein, cel care a produs, printre altele, filmul ”Pulp Fiction”, a fost prima celebritate acuzată de hărțuire sexuală și chiar viol. Ulterior, au început să fie arătați cu degetul din ce în ce mai multe figuri proeminente din Cetatea Filmului. Printre vedetele care au spus că au fost abuzate de Harvey Weinstein se află inclusiv Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow. Cum însă Weinstein a lucrat cu mai toate marile actrițe, se așteaptă ca lista să crească.

Imediat după ce scandalul a ajuns în presă, Georgina Chapman s-a delimitat de soțul său, anunțând că l-a părăsit. Totuși, până în momentul de față nu au fost depuse actele de divorț. Toți cred însă că e doar o chestiune de timp, dat fiind numărul uriaș de femei care îl acuză pe producătorul în vârstă de 65 de ani.

De menționat e faptul că cei doi au un contract prenupțial și că Georgina Chapman are oricum propriile resurse financiare. Ea este co-fondator al brandului Marchesa, specializat în haine pentru femei. Ea și Harvey au împreună doi copii: pe India, de 7 ani, și pe Dashiell, de 4 ani.

Foto: Hepta

Vezi și Campania online împotriva hărțuirii sexuale #MeToo a ajuns şi în România

Citește și: